Redactia.ro
Home » Știri » Unul dintre cele mai înfricoșătoare locuri din lume se află în România. Pădurea care atrage turiști de pe întreg mapamondul 

Unul dintre cele mai înfricoșătoare locuri din lume se află în România. Pădurea care atrage turiști de pe întreg mapamondul 

padurea hoia baciu

Un loc din România și-a câștigat popularitatea de „Triunghiul Bermudelor din România” datorită numeroaselor fenomene paranormale înregistrate în zonă. Acesta a devenit faimos în întreaga lume pentru misterul și enigma pe care le ascunde, fiind subiectul multor povești și legende. Ca urmare, acest loc unic a devenit o atracție turistică apreciată, vizitată atât pe timp de zi, cât și noaptea, de către cei curioși să-I descopere misterele!

Unul dintre cele mai înfricoșătoare locuri din lume se află în România. Pădurea care atrage turiști de pe întreg mapamondul

Pe unul dintre dealurile ce înconjoară Clujul, mai precis în partea vestică a municipiului Cluj-Napoca, în apropierea Muzeului de Etnografie din Cartierul Grigorescu, se află Pădurea Hoia-Baciu.

Această pădure a devenit cunoscută pentru prezența sa în diverse topuri ale celor mai înspăimântătoare locuri din lume, fiind subiectul multor povești și legende, unele dintre ele susținând că este un loc bântuit. Din acest motiv, Pădurea Hoia-Baciu atrage atenția celor fascinați de mister și adună curioși din întreaga lume, dornici să descopere enigmele și fenomenele inexplicabile ce o înconjoară.

Întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 3 kilometri pătrați, Pădurea Hoia-Baciu a devenit cunoscută în special începând cu anii ’60, când au început să fie raportate tot felul de întâmplări ciudate și neobișnuite. Printre acestea se numără apariții inexplicabile în fotografii, precum strigoi și alte figuri, neobservate cu ochiul liber, OZN-uri, senzații auditive ciudate, stări anxioase și senzația de a fi urmărit.

Datorită acestor fenomene paranormale, pădurea a câștigat faima de a fi unul dintre cele mai celebre locuri din lume cu astfel de manifestări inexplicabile și a fost poreclită de către vizitatori și localnici „Triunghiul Bermudelor din România”.

Pădurea Hoia-Baciu este înconjurată de mister și fenomene paranormale

Odinioară, Pădurea Hoia-Baciu era un loc frecventat pentru picnicuri și găzduia festivaluri în zilele de 1 mai și 23 august. Cu timpul, pădurea a devenit subiectul unor evenimente mai puțin obișnuite. În prezent, atât localnicii din Cluj-Napoca, cât și turiștii, au oportunitatea de a vizita această locație neobișnuită prin tururi ghidate de zi sau de noapte.

Ceea ce face Pădurea Hoia-Baciu atât de interesantă este faptul că unele fenomene care au loc aici rămân inexplicabile, chiar și pentru oamenii de știință. În ciuda cercetărilor, nu au fost furnizate dovezi concludente pentru a explica într-un mod clar diversele manifestări paranormale.

Potrivit unei vechi legende, cu mult timp în urmă, un cioban pe nume Hoia a intrat în pădure cu oile sale și nu s-a mai întors. Însă, în ciuda căutărilor, niciun cadavru uman sau animal nu a fost găsit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: