Redactia.ro
Home » Știri » Unul dintre cele mai vechi posturi de televiziune, la un pas de faliment! Managerii fac orice să evite desființarea lui

Unul dintre cele mai vechi posturi de televiziune, la un pas de faliment! Managerii fac orice să evite desființarea lui

Cumpărăturile direct de pe TV, în faza de testare. O nouă eră a shopping-ului

Național TV este unul dintre posturile de televiziune cu o istorie îndelungată în România, datând din anul 2003. Având o prezență continuă de 20 de ani pe ecran, acest canal a fost asociat în trecut cu filmele indiene și diverse emisiuni care au captivat interesul majorității telespectatorilor români. Însă, în ultima perioadă, ratingul acestuia a înregistrat o scădere semnificativă, iar postul TV a renunțat la propriile sale producții. Iată ce se va întâmpla cu postul de televiziune!

Național TV, la un pas de faliment

Dan Diaconu, în calitate de manager, ocupă poziția de director de programe la Național TV și, începând din luna aprilie, deține și funcția de CEO și director general la ABC Plus Media. Această companie este responsabilă atât pentru postul de televiziune cât și pentru Național FM. În încercarea de a face față unor provocări interne, postul de televiziune se află într-un proces de restructurare începând cu luna martie.

Într-o mișcare neașteptată, Denis Ciulinaru, un veteran al companiei și anterior director de programe la Național FM, a părăsit trustul cu câteva luni în urmă. Emisiunea „Miezul problemei” a fost eliminată din grila postului începând cu luna decembrie a anului trecut. De asemenea, emisiunea „Start Show”, prezentată de Diana Matei și Adrian Enache, a fost retrasă din producție.

Cum încearcă managerul să salveze postul de televiziune de la faliment

Managerul a discutat despre variantele care sunt examinate pentru a asigura continuitatea postului de televiziune și pentru a preveni potențialul faliment. S-a luat în calcul revenirea la producții originale, dar această opțiune pare problematică din cauza limitărilor resurselor umane disponibile.

„Managerul Dan Diaconu explorează și alte opțiuni pentru a redresa situația postului de televiziune în criză. El consideră că primele rezultate ale măsurilor drastice adoptate în ultimele luni vor fi vizibile abia în luna septembrie. În prezent analizăm posibilitatea de a dezvolta o linie de business din resursele noastre. Planificăm să închiriem spații și să valorificăm studiourile pe care le deținem. Am făcut acest lucru și în trecut, unde am găzduit personalități precum Irina Rimes și echipa Comedy Central, care au închiriat platourile noastre pentru producții”, a afirmat Diaconu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: