Redactia.ro
Home » Horoscop » Uranus intră în retrograd în zodia Taur începând cu 18 ianuarie. Ce înseamnă acest lucru

Uranus intră în retrograd în zodia Taur începând cu 18 ianuarie. Ce înseamnă acest lucru

Un eveniment atrologic deosebit de important urmează să aibă loc începând cu data de 18 ianuarie 2022, iar multe zodii vor întâmpina situații neașteptate. Mai exact, plantea Uranus intră în zodia Taur și va impacta majoritatea semnelor zodiacale.

Uranus este considerată planeta rebeliunii, a cărei influență aduce de cele mai multe ori evenimente neprevăzute pentru toate zodiile. Urmează să intre în retrograd în zodia Taur începând cu jumătatea lunii ianuarie, ceea ce înseamnă că urmeză o perioadă plină de decizii impulsive, în speranța că situațiile prezente se vor schimba.

Uranus intră în retrograd în zodia Taur începând cu 18 ianuarie. Ce înseamnă acest lucru

Acest astru ceresc ne împinge să lucrăm la planurile noastre pe termen lung, iar perioada de 7 ani în acționează ne oferă suficient timp să acționăm în această direcție. Este vorba de o eliberare a sinelui și de exprimarea dorințelor celor mai ascunse din subconștient, care până acum au fost neglijate. De cele mai multe ori, ne determină să ne trezim la realitate și să ne redescoperim adevărata personalitate.

Cu toate că vor exista și multe evenimente nefericite, care vor aduce cu sine schimbare, Uranus nu aduce doar distrugere și durere. Este vorba mai degrabă de o perioadă în care ne concentrăm mai mult pe propriile dorințe și ținem mai puțin seamă de nevoile și influența celor din jur.

Un plan pe care majoritatea zodiilor vor evolua este cel financiar și profesional. Din dorința de a fi mai buni, ne vom concetra acțiunile în această direcție și vom lăsa problemele din planul sentimental pe plan secundar. Această atitudine poate provoca neînțelegeri în relații, însă tensiunile pot apărea și în rândul membrilor familiei sau al prietenilor.

Despărțiri, decizii importante și începuturi noi

Lucrurile negative din jurul nostru, defectele apropiațiilor, situațiile neplăcute, ne vor fi mai evidente ca niciodată. Zodiile vor fi determinate să facă o schimbare în bine și să se rupă de influențele negative din viața lor. Fie că este vorba de un partener care nu se mai ridică la standardele noastre sau un loc de muncă unde consideri că nu îți sunt apreciate eforturile la adevărata lor valoare, perioada ce va urma va fi momentul în care vei renunța la lucrurile și oamenii care te țin pe loc.

„Uranu este asociat cu libertatea. Acesta este motivul pentru care Uranus în retrograd este de cele mai ulte ori asociat cu despărțirile și renunțarea la lucrurile pe care le considerăm opuse firii noastre.”, spune Leslie Hale, astrolog psihic pentru keen.ro.

Chiar dacă această energie va aduce de multe ori momente tensionate la prima vedere, totul răul va fi spre bine. Este o perioadă perfectă să ne asumăm riscuri și să ne încărcăm cu multă încredere în propriile forțe. Va fi o călătorie plină de evenimente neprevăzute, care vor contribui enorm la dezvoltarea noastră și la felul în care percepem lumea din jur.

„Universul ne oferă oportunitatea rară să renunțăm la relațiile dificile și interacțiunile care generează reacții dramatice de până acum și să ne înțelegem adevărata valoare. Același lucru se aplică și pentru colaborările pe plan profesional. Ne analizăm experiențele de până acum și ne amintim care este poziția noastră din acest punct de vedere.”, afirmă Stardust.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: