Redactia.ro
Home » Știri » Urmărire ca-n filme pe străzile din Rahova, Bucureşti. Şofer, oprit cu pistolul. Ce au descoperit poliţiştii când l-au prins

Urmărire ca-n filme pe străzile din Rahova, Bucureşti. Şofer, oprit cu pistolul. Ce au descoperit poliţiştii când l-au prins

Poliţiştii de la Rutieră care au patrulat prin cartierul Rahova, din Bucureşti, duminică, au avut parte de acţiune ca-n filme. Ei au urmărit un șofer care nu a oprit la semnal, i-au blocat mașina și l-au scos cu forța din autoturism.

Agenţii l-au verificat pe şofer şi au aflat de ce a vrut bărbatul să fugă.

Avea permisul suspendat, iar mașina nu era înmatriculată

În urma verificărilor politiștii au constatat că şoferul avea permisul de conducere suspendat, iar numerele de înmatriculare montate pe autoturismul pe care îl conducea aparţin altui autovehicul.

„La data de 07 ianuarie a.c., polițiști din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducator al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului.

În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reuşind blocarea acestuia, extragerea conducătorului auto şi imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare şi a forţei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieşit faptul că nu este înmatriculat, iar plăcuţele cu nr. de înmatriculare montate nu-i aparţin”, transmit oficialii Poliţiei Capitalei.

Capetele de acuzare

Un polițist s-a urcat pe capota autoturismului și l-a somat pe șofer, cu arma din dotare, să se predea.

Șoferul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: