Redactia.ro
Home » Știri » Ușa apartamentului Andreei Răducan a fost incendiată. Poliția a intervenit de urgență

Ușa apartamentului Andreei Răducan a fost incendiată. Poliția a intervenit de urgență

GALERIE FOTO (2) Ușa apartamentului Andreei Răducan a fost incendiată

Ușa apartamentului Andreei Răducan a fost incendiată. În urmă cu o seară, la apartamentul gimnastei din Bîrlad a intervenit de urgență poliția. Un incendiu pus intenționat, a cuprins și ușa locuinței sale.

Ușa apartamentului Andreei Răducan a fost incendiată. Poliția a intervenit de urgență

Gimnasta Andreea Răducan a trecut prin momente de groază. Noaptea trecută, ușa apartamentului său din Bârlad a fost curprinsă de flăcări. Se pare că un incendiu a fost pus intenționat pe casa scării, iar focul s-a extins până la ușa apartementului vedetei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar poliția a fost chemată de urgență pentru a incepe investigația. Evenimentul s-a produs după miezul nopții. Un individ ar fi aprins in mod intenționat focul pe casa scării, unde este situat apartamentul Andreei Răducan. Se pare că incendiul nu o viza în mod direct pe gimnastă, ci pe o vecină.

Focul a fost stins rapid și nu au fost înregistrate victime, dar mama gimnastei a chemat poliția și a făcut plângere. Aceasta își dorește ca făptașul să plătească pentru ce a făcut. Situația s-ar fi putut incheia tragic având în vedere că incendiul s-a produs în apropierea țevilor de gaze. Autoritățile din Bârlad vor incepe in perioada imediat urmatoare investigatiile la acest caz.

Andreei Răducan i-a fost retrasă m

Usa incendiata de la apartamentul Andreei Raducan Sursa foto: Vremea noua

Andreei Răducan i-a fost retrasă medalia de aur de la Sydney 2000

Gimnastica românească a trecut printr-un scandal în 2000, când Andreea Răducan a câștigat medalia de aur la individual-compus la Syndey. Ulterior, acesteia i-a fost retrasă medalia in urma unui scandal de dopaj. Chiar dacă ulterior s-a stabilit că sportiva nu a fost avantajată de medicamentele pe care le-a luat, medalia nu i-a fost inapoiată. Jocurile Olimpice 2000 au fost marcate de o greșeală gravă a organizatorilor. Capra pentru sărituri a fost reglată cu câțiva centimetri mai jos și mai multe sportive s-au accidentat in timpul repetitiilor si al concursului. Andreea Raducan a executat exercitiul inainte ca greseala să fie corectată, dar a refuzat să repete evolutia și a continuat cu prestații excelente la bârnă si sol.

După terminarea concursului Comitetul Olimpic Internațioanl a anunțat că Andreea Răducan a fost testată pozitiv pentru pseudoefedrină, care era la vremea respectivă o substanță interzisă. A fost eliminată din concurs, in ciuda apelurilor făcute, iar medalia de aur a fost acordată Simonei Amânar. Maria Olaru a primit medalia de argint și Liu Xuan (China) a primit medalia de bronz.”N-a spus nimeni că nu se poate întâmpla asta niciodată. Cine știe, poate că la un moment dat, va fi un om cu o altfel de gândire, mult mai deschisă, și cu mai multă asumare, căci despre asta este vorba. Toată lumea vorbește despre deschiderea unei cutii a Pandorei, dacă se va face acest pas, de a mi se da medalia înapoi. Poate că lucrurile vor arăta altfel”, a spus Răducan, după 20 de ani de la episodul de la Sydney.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: