Redactia.ro
Home » Știri » Vaccinul anti Covid-19, interzis lor! Categoria oamenilor care nu trebuie să se vaccineze

Vaccinul anti Covid-19, interzis lor! Categoria oamenilor care nu trebuie să se vaccineze

GALERIE FOTO (5)

Experții în sănătate trag un semnal de alarmă cu privire la vaccinul anti Covid-19. Deși mulți spun că este singura soluție pentru ca pandemia să fie eradicată, există și persoane cărora vaccinul anti Covid-19 le este contraindicat.

Agenția de Reglementare a Medicamentului din Marea Britanie, țară în care deja s-a început vaccinarea în masă a populației cu vaccinul anti Covid-19, produs de cei de la Pfizer și BioNTech, lansează avertismentul care nu trebuie deloc neglijat.

Vaccinul anti Covid-19, interzis unei categorii de oameni

Marea Britanie este primul stat din lume care a dat start la campania de vaccinare împotriva Covid-19. Vaccinarea în masă a populației a început ieri. Regatul Unit a devenit, astfel, primul stat care a aprobat folosirea pe scară largă a serului produs de cei de la Pfizer și BioNTech.

Avertismentul experților în sănătate britanici a venit în urma unor episoade mai puțin plăcute ce s-au petrecut cu două cadre medicale care au fost vaccinate anti Covid-19, în prima zi a campaniei de vaccinare din Marea Britanie.

Din primele informații, cele două persoane au intrat în șoc anafilactic imediat după administrarea dozei de vaccin anti Covid-19. Medicii au fost nevoiți să intervină imediat pentru a le redresa starea acestora.

În acest moment, cele două cadre medicale sunt în afara oricărui pericol. Persoanele se refac după episodul suferit în urma puternicei reacții alergice suferită după administrarea vaccinului anti Covid-19.

În urma episoadelor de șoc anafilactic suferite de cele două persoane, medicii au tras primele concluzii. Avertismentul experților în sănătate se aplică în prezent oricărei persoane care a suferit în urma unor reacții la alimente, medicamente sau alte vaccinuri.

Prima persoană vaccinată anti-Covid din lume

Prima persoană vaccinată anti-Covid din lume este o britanică de 90 de ani. Margaret Keenan este prima persoană din lume căreia i s-a administrat vaccinul anti-Covid în cadrul campaniei naționale de vaccinare din Marea Britanie, în afara condițiilor de testare.

Margaret Keenan este prima persoană din lume căreia i s-a administrat vaccinul anti-Covid produs de Pfizer/BioNtech. Femeia de 90 de ani este din Coventry.

Lui Margaret Keenan i-a fost administrat vaccinul anti-Covid de asistenta medicală May Parsons de la Spitalul Universitar al orașului, la ora locală 6:31 dimineața, potrivit BBC.

Margaret Keenan a declarant că este un privilegiu să fie prima persoană vaccinată anti-Covid din lume. Femeia de 90 de ani a spus, de asemenea, că e cel mai bun cadou de naștere pe care l-ar putea să și-l dorească.

Britanica a explicat că vaccinul anti-Covid ar putea să îi aducă timp cu familia și prietenii de Anul Nou, după un an în care a fost în cea mai mare parte singură.

Ieri, 8 decembrie, Marea Britanie a dat start la campania națională de vaccinare în rândul britanicilor, potrivit presei internaționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: