Redactia.ro
Home » Știri » Văduvă din București, păcălită de un escroc sentimental. I-a promis o viață de vis împreună, dar a lăsat-o cu datorii de aproape 300.000 de euro

Văduvă din București, păcălită de un escroc sentimental. I-a promis o viață de vis împreună, dar a lăsat-o cu datorii de aproape 300.000 de euro

O văduvă din București a vrut să-și refacă viața alături de bărbatul perfect, însă visul frumos s-a terminat brusc. A fost păcălită de un escroc sentimental, care i-a promis o viață de vis împreună. Nu a fost deloc aceea dragoste ca în povești. A lăsat-o cu datorii uriașe, de aproape 300.000 de euro, iar acum e pe cale să își piardă și propria casă.

Văduva din București a împlinit de curând 54 de ani. Mărturisește că l-a cunoscut pe bărbat pe un site dedicat celor care își doresc o nouă relație.

Prima întâlnire a fost de poveste, femeia a plimbată cu un Jaguar și a ajuns chiar la vila bărbatului de lângă Bucureşti. Așa a convins-o că are intenţii onorabile. De atunci a avut mari speranțe că își va reface viața, după ce a rămas văduvă cu doi copii.

Văduvă din București, păcălită de un escroc sentimental. I-a promis o viață de vis împreună, dar a lăsat-o cu datorii de 300.000 de euro

„Pur și simplu, sunt la pământ! Mi-a distrus viața, relația cu copiii, cu familia, cu prietenii. Întotdeauna mi-a spus tot ce voiam să aud, probabil. Că ne dorim o familie amândoi. Mi-a cerut bani să-l ajut doar pentru o perioadă scurtă de timp, două, trei săptămâni. L-am ajutat, numai că acum după au venit tăvălug restul problemelor pe care le avea. Și singura soluție pentru a-mi recupera banii era să-l ajut în continuare. Am făcut credite la bănci, la IFN-uri. După ce n-am mai reușit să fac rost de astfel de credite, am apelat la prieteni.”, a mărturisit văduva din București păcălită de escrocul sentimental, pentru Știrile Pro Tv.

Doi ani, „Marcel”, după cum își spunea, a reușit să ia de la văduva din București diverse sume de bani. I-a mărturisit că lucrează într-un serviciu secret românesc, dar şi că este urmărit de fiscul din Italia pentru că avea o firmă paravan.

Bărbatul îi promitea femeii că îşi va debloca milioanele de euro și după îi va da banii înapoi.

Văduva din București îi aducea zece mii de euro la întâlnirile care aveau loc în terminalul Aeroportului Internaţional Otopeni, spunându-i că este pe fugă şi că se întoarce în mare grabă în Italia.

„Agentul secret Marcel”, identificat de polițiști. Dar nu a fost chemat la audieri

Abia târziu a realizat femeia că povestea ei de dragoste nu este deloc ceea ce pare și că a fost păcălită. În momentul în care i-a cerut banii înapoi, cei 280.000 de euro, bărbatul nu i-a mai răspuns şi a dispărut fără urmă. Așa a ajuns femeia să povestească tot la Poliţia.

„În ciuda faptului că l-au identificat, polițiștii nu l-au chemat încă pe suspect la audieri.”, a mărturisit Diana Spiridonescu, avocata victimei, pentru Știrile Pro Tv.

Victima escrocului sentimental este acum disperată. Se gândește că nu va recupera niciodată banii împrumutați bărbatului care a făcut-o să creadă în povești. Mai trist este că e aproape sigură că îşi va pierde locuinţa, fiinf la un pas de a ajunge pe drumuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini