Redactia.ro
Home » Monden » Val de mesaje emoționante după moartea lui Ionel Lazăr. Colegii de breaslă nu-și pot reveni din șoc

Val de mesaje emoționante după moartea lui Ionel Lazăr. Colegii de breaslă nu-și pot reveni din șoc

ionel-lazar

Ionel Lazăr a murit la 47 de ani după ce a fost răpus de o boală nemiloasă. Colegii de breaslă au fost șocați de decesul prematur al acestuia și și-au strigat durerea pe rețelele de socializare.

Colegii de breaslă ai lui Ionel Lazăr, mesaje dureroase după moartea artistului

Ionel Lazăr a murit în dimineața zilei de 26 octombrie. De mai bine de un an se lupta cu o formă agresivă de cancer. Solistul descoperise boala când aceasta se afla deja într-o stare avansată, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.  Artistul se afla internat la Institutul Fundeni unde începuse procedurile de radioterapie.

Moartea artistului i-a întristat pe colegii de breaslă și pe cei dragi, care au luat rețelele de socializare cu asalt pentru a-și exprima durerea.

„Offfff,nenicule de ce a trebuit ca Dumnezeu să te ia așa devreme de lângă noi! 😢😢
Știu că nu tu ai ales sa pleci 🤢,pentru că ne iubeai…
Iubeai lumea necondiționat,și nu ai fi vrut niciodată să te vadă suferind ci sa aduci numai bucurie pe chipurile oamenilor..😢🫶🏻🥇
Cuvintele sunt multe și aș putea să scriu mult și bine dar, mă opresc aici și spun doar atât..”NU TE VOI UITA NICIODATĂ”🫶🏻❤️♾️
„ȘI ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE M-AI ÎNVĂȚAT,VREAU SĂ STII CA NU TE VOI DEZAMAGII NICIODATĂ NENICULE!!😢😇🔝😢
Mă voi ruga mereu pentru tine..
Și la Dumnezeu să te așeze în locul celor drepți să fii fericit pentru că ai suferit prea mult aici pe pământ..🥺
Dumnezeu să te ierte Neni!!🥇🥇😢❤️„, a fost unul dintre mesajele de condoleanțe. 
Și Gabriel Gorjanu, formator la Fundația pentru Învățământ și intrepret a scris un mesaj dureros pe contul său de Facebook, în memoria lui Ionel Lazăr.
„În această dimineața a plecat spre un loc mai bun, Ionel Lazăr, un coleg de cântec cu o poveste de viață destul de tristă, a muncit din greu își ajute părințîi și frațîi, a încercat de nenumărate ori bată la porțile afirmării, străbătând țară cu cântecul pe la mai toate Festivalurile de folclor. Intră repede în inima celor ce îl cunoșteau, era carismatic, îi plăcea vorbească în graiul sau de acasă și povestească întâmplări din viață , dar și a sătenilor lui, totdeauna poveștile aveau talc, uneori ironizau anumite moravuri, alteori subliniau anumite evenimente frumoase sau mai triste din satul interpretului, mereu însoțite de folclor și de foarte mult haz.
Eu l-am perceput pe un rapsod popular, știa nu numai cânte, ci și gătească, țeasă , coasă, făcea pâine(nu orice fel de pâine, ci turtă miresei, aceea ornată cu boabe de struguri, păsărele și flori de tot felul, fiecare cu însemnătatea )…
Tot Ionel câteodată când era telefonat de colegi spunea: nenicule….am multă treaba, acu calc niște pământ, vreau fac niște țesturi și voi țineți din treaba, trebuie îl calc de nouă ori, altfel crapă….
Pe lângă faptul era un valoros rapsod, era și meșter popular, făcea tot pe lângă casă și era trist nu găsea o față gospodină, pe măsura lui….
Rămân după Ionel multe amintiri frumoase, un repertoriu valoros în Radio România, un model pentru mulți tineri din orice sat al țării, care nu ar trebui nu își uite rădăcinile, nici obiceiurile, nici graiul și nici portul și care nu trebuie se dea bătuți în față niciunui obstacol.
Dumnezeu te ierte Ionel, bucur te-am cunoscut, rămâi mereu în amintirea mea!”, a fost mesajul acestuia.

Ionel Lazăr a descoperit că era bolnav atunci când cancerul se afla într-o formă avansată

Ionel Lazăr a descoperit mult prea târziu că boala era atât de avansată. Solistul punea slăbitul excesiv pe seama faptului că muncea din greu și nu avea timp de odihnă. Din păcate, medicii i-au oferit un diagnostic crunt. A fost operat de două ori, însă tumorile canceroase se extinseseră deja la mai multe organe. Organismul artistului a fost prea slăbit pentru a putea rezista tratamentului agresiv.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini