Redactia.ro
Home » Știri » Valentina, mamă a doi copii a plătit cu viața pentru că avea de gând să-l părăsească pe iubitul ei, aflat în închisoare

Valentina, mamă a doi copii a plătit cu viața pentru că avea de gând să-l părăsească pe iubitul ei, aflat în închisoare

GALERIE FOTO (2)

O mamă româncă a doi copii a fost ucisă cu sânge rece, pentru că voia să-l părăsească pe partenerul ei, aflat în închisoare. Valentina a fost înjunghiată de mai multe ori cu cuțitul în gât sau în spate. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea.

Valentina, ucisă de fiul ei de 15 ani?

Valentina a fost murit, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în gât și spate. Echipajele medicale nu au putut face nimic pentru ea. Rudele sunt cele care au alertat autoritățile, pentru că Valentina nu le răspundea la telefon. Românca a fost găsită pe podea în dormitor. Autoritățile din Italia au pornit o anchetă și au facut investigații asupra partenerului victimei, care în trecut a fost reclamat pentru rele tratamente. Femeia a retras apoi plângerea.

Partenerul Valentinei se află după gratii de ceva timp, într-un penitenciar din Sicilia. Investigațiile anchetatorilor s-au concentrat și pe alți posibili suspecți, inclusiv pe o persoană minoră. Este vorba de fiul minor al Valentinei, care are 15 ani. Acesta a fost arestat de polițiștii din Italia. Din câte s-a aflat, relația dintre mamă și fiu era tensionată de ceva vreme, iar crima s-ar fi petrecut în culmea unei dispute.

De unde ar fi plecat cearta dintre Valentina și fiul ei

Au ieșit la iveală detalii importante despre crima. Se pare că fiul de 15 ani al româncei avea legătură cu tatăl său, care a fost închis în cadrul unei anchete asupra unei organizații specializate în furturi de mașini și se temea că mama lui îl va ține departe de el și de bunicul său patern, care era și el implicat în ancheta făcută de Parchetul din Catania. Aceasta ar fi fost una dintre cauzele certurilor dintre Valentina și fiul ei.

„Tati ești leul meu, în curând ne vom îmbrățișa din nou”, ar fi scris băiatul pe rețelele de socializare. Minorul era obsedat de tatăl lui, arestat în anul 2018. Băiatul de 15 ani își acuza mama de trădare, pentru că femeia l-a părăsit pe tatăl lui și voia să rupă de tot legătura cu acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini