Redactia.ro
Home » Știri » Valeriu Pavel Dan a fost condus pe ultimul drum într-o ceremonie restrânsă. Actorul a fost uitat de colegii de breaslă

Valeriu Pavel Dan a fost condus pe ultimul drum într-o ceremonie restrânsă. Actorul a fost uitat de colegii de breaslă

Valeriu Pavel Dan, actor și fost prezentator la Etno TV, a fost înmormântat într-o ceremonie restrânsă, unde majoritatea colegilor de breaslă au lipsit. Cunoscut drept „Puiu”, actorul s-a stins din viață pe 17 octombrie 2024, la doar 53 de ani, în urma unui atac de cord suferit pe stradă.

Vestea morții sale a întristat mulți oameni, dar la înmormântare au fost prezente doar câteva persoane, în principal familia și câțiva apropiați. Absența multor artiști și actori care l-au cunoscut și apreciat a stârnit critici din partea celor prezenți, printre care și cântărețul Marius Baldovin.

Absența colegilor de breaslă și criticile aduse

Marius Baldovin, prezent la înmormântare pentru a-și lua rămas-bun de la prietenul său, a exprimat dezamăgirea față de absența multor colegi din industrie. El a subliniat că mulți dintre cei care și-au exprimat condoleanțele pe rețelele sociale nu au fost prezenți în mod real pentru a-l conduce pe actor pe ultimul drum.

„Mă așteptam să fie prezenți foarte mulți soliști și actori cu care a jucat în filme și care ar fi trebuit să vină la înmormântarea actorului, fost prezentator la Etno. La fel s-a întâmplat și la colegul lui Jull (Iulian Nicolae) când a murit: doar câțiva au venit să își ia rămas bun. La înmormântarea acestui actor și prieten drag au fost doar câteva persoane cunoscute (3 persoane), eu și două persoane care au jucat cu el în filme, în rest, doar familia lui.

Păcat… păcat că uităm de oamenii care ne-au bucurat inimile și ne-au făcut diminețile frumoase. Rușine să vă fie celor care vă dați prieteni sau ați fost „prieteni’ cu el. Prietenia nu constă în virtualitate, ci în realitate. E urât să te bucuri pentru niște vizualizări și să postezi gen: „Condoleanțe prietenului meu Valeriu’, când tu, de fapt, nu ai fost nici măcar la înmormântare. De câteva zile s-a spus unde va fi înmormântat… Dacă tot susțineți că ați fost prieteni, trebuia să vă interesați până la ultimul drum al lui. Respect familiei lui, care a avut o frumoasă ceremonie de înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Puiu’, a spus artistul pentru wowbiz.ro. 

Valeriu Pavel Dan a lăsat în urmă o carieră remarcabilă și o comunitate îndurerată

Pe lângă activitatea sa la Etno TV, unde a prezentat emisiunea „Puiu și Jull,” el a fost apreciat pentru rolurile sale din filme românești și producții internaționale. Unul dintre rolurile sale notabile a fost în serialul „Wednesday,” unde a apărut în ambele sezoane, aducând un plus de valoare distribuției. Actorul a fost cunoscut și pentru apariția sa în comedia „Milionari de weekend” din 2004, care a rămas în memoria publicului românesc.

Moartea sa subită a avut un impact major asupra fanilor și colegilor de breaslă. Atacul de cord care i-a curmat viața l-a prins pe Valeriu Pavel Dan nepregătit, iar publicul a primit vestea cu șoc și tristețe. Mulți dintre cei care l-au cunoscut l-au apreciat pentru energia sa pe scenă și profesionalismul său.

Ceremonia de înmormântare a fost una simplă, dar plină de respect. Familia lui Valeriu Pavel Dan și câțiva apropiați au fost prezenți pentru a-l însoți pe ultimul drum. Actorul a fost condus pe ultimul drum cu discreție și respect, însă absența multor artiști a lăsat un gust amar.

Colegii din industria filmului și a teatrului au fost surprinzător de puțini la eveniment, deși Valeriu Pavel Dan fusese o prezență notabilă pe scena artistică din România. Absența acestora a fost cu atât mai remarcabilă, cu cât mulți dintre ei și-au exprimat condoleanțele pe rețelele sociale, dar nu au făcut un efort să fie prezenți la ceremonie. Această lipsă de solidaritate a ridicat întrebări despre sprijinul pe care actorii și artiștii ar trebui să-l ofere colegilor lor în astfel de momente.

După înmormântare, mulți au început să comenteze pe marginea absenței colegilor de breaslă

Unii au criticat faptul că artiștii nu s-au mobilizat pentru a-și arăta respectul față de un coleg dispărut, în timp ce alții au sugerat că poate nu au știut despre înmormântare sau că au avut alte motive. Oricare ar fi fost explicația, acest episod a atras atenția asupra lipsei de solidaritate din lumea artistică.

Valeriu Pavel Dan, cunoscut și sub numele de „Puiu,” a fost un om talentat, care și-a dedicat viața artei și divertismentului. Deși nu s-a bucurat de prezența unui număr mare de colegi la înmormântare, memoria sa va rămâne vie prin rolurile pe care le-a interpretat și prin impactul pe care l-a avut asupra publicului. Moartea sa reprezintă o pierdere semnificativă pentru comunitatea artistică, iar absența colegilor de breaslă la ceremonie a lăsat un semn de întrebare asupra relațiilor din acest mediu.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: