Redactia.ro
Home » Monden » Vali Bărbulescu s-a despărțit de iubită după 12 ani. De vină a fost o vedetă PRO?

Vali Bărbulescu s-a despărțit de iubită după 12 ani. De vină a fost o vedetă PRO?

GALERIE FOTO (6) Vali Bărbulescu s-a despărțit de iubită după 12 ani

DJ-ul Vali Bărbulescu s-a despărțit de Delia, tânăra cu care s-a iubit 12 ani. Povestea de dragostea s-a încheiat, deși apropiații așteptau să aibă loc cât de curând ceremonia care avea să-i unească pentru totdeauna.

Vali Bărbulescu s-a despărțit de iubită după 12 ani. De vină a fost o vedetă PRO?

Vali Bărbulescu, unul dintre cei mai iubiți DJ din România s-a despărțit după 12 ani de relație de modelul Delia Tudose. Apropiații cuplului așteptau cu nerăbdar care cei doi dă-și oficializeze relația, dar se pare că ruptura s-a produs iremediabil.

În ultimii ani, Vali și Delia s-au certat, s-au împăcat, și tot așa, dar ca în orice relație mai există momente tensionate. Cu toate astea, în momentul în care există iubire, lucrurile se rezolvă, dar se pare că pe ei neînțelegerile i-au despărțit.

Potrivit anturajului cuplului, deși au avut mai multe perioade neplăcute, modelul și DJ-ul păreau făcuți unul pentru celălalt.

Care este motivul despărțirii?

Conform gurilor rele, Delia ar fi fost geloasă pe apropierea dintre Vali și Otniela, fosta concurenta de la emisiunea Ferma vedelor, reality show la care DJ a participat.

După ce au ieșit din competiție, Vali i-ar fi propus Otnielei să iasă în oraș cu el și cu Delia, susținând că iubita lui este bisexuală. După ce a aflat de avansurile pe care iubitul ei i le-a propus blondinei,Delia s-a enervat, motiv pentru care problemele s-au accentuat.

Cu toate astea, problemele dintre cei doi s-ar fi rezolvat, după ce Delia l-ar fi iertat pe faimosul DJ. ”Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, a povestit Vali Bărbulescu anul trecut la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Vali Bărbulescu s-a logodit cu Delia Tudose în urmă cu 10 ani, după ce DJ-ul a cerut-o în căsătorie într-o excursie în Germania. După despărțire, Delia s-a întors la Iași, în orașul natal, iar Vali se concentrează pe cariera sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: