Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Florentinei Fântânaru. Și-a înmormântat soțul de ziua ei

Vârsta reală a Florentinei Fântânaru. Și-a înmormântat soțul de ziua ei

Vârsta reală a Florentinei Fântânaru. Și-a înmormântat soțul de ziua ei
Acum aproape 15 ani s-a lansat pe micul ecran cu seria de interviuri de la Antena 3. Este vorba despre Florentina Fântânaru, realizatoarea TV, cunoscută de toată țara. Aceasta a trecut printr-o adevărată dramă atunci când soțul ei a murit. A reușit să răzbată, dar câți știu ce vârstă are prezentatoarea?

Florentina Fântânaru, 15 ani de emisiune la Antena 3

Prezentatoarea a început să realizeze interviuri acum aproape 15 ani. Florentina Fântânaru a decis, după 11 ani de când și-a realizat emisiunea „Dincolo de aparenţe” la Antena Stars, să-şi continue seria de interviuri cu celebrităţi la Antena 3.
Ştefan Bănică jr., Rodica Popescu Bitănescu și Maia Morgenstern sunt doar câteva dintre personalitățile pe care Florentina Fântânaru le-a intervievat în emisiune. „De-a viaţa ascunselea” se numește emisiunea care se difuzează în fiecare weekend. Sunt interviuri de suflet, poveşti nespuse până acum şi lecţii de viaţă de la cele mai mari personalităţi din România.

Drama prin care a trecut Florentina Fântânaru. Văduvă la 37 de ani

Nu mulți cunosc drama prin care a trecut Florentina Fântânaru. În 2011, înainte cu două zile să împlinească 37 de ani, moderatoarea emisiunii „De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3, şi-a pierdut soţul din cauza cancerului de plămân, cu care bărbatul a luptat până în ultima clipă. Văduvă la doar 37 de ani, Florentina Fântânaru şi-a înmormântat soţul chiar de ziua ei.

Florentina Fântânaru a mers la înmormântarea soțului chiar de ziua ei

În timp ce se afla la capelă, prezentatoarea a primit mesaje de la prieteni care nu știau prin ce clipe grele trece. I-au urat ”La mulți ani”, iar ea le-a răspuns, în ciuda suferinței prin care trecea. „Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 şi am ajuns acasă destul de târziu. Dragoş o în­trebase pe bunica lui: „Mami a plecat şi ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?’. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic”, a povestit Florentina Fântânaru, potrivit stiridirecte.ro

Care e vârsta reală a Florentinei Fântânaru

Florentina Fântânaru s-a născut pe 11 februarie 1974, la Galați, prin urmare, are 48 de ani. Dintotdeauna i-a plăcut jurnalismul și nu a dat cu picioarul ocaziei, atunci când i s-a ivit. A făcut primul pas mare pe drumul care avea să-i aducă celebritatea la un post de radio național, Radio Total. Iar la scurt timp era invitată să realizeze emisiuni la Antena 3. ”Am realizat emisiuni despre Titulescu, Iorga, despre psihologia poporului român, despre depresie şi anxietate. Sunt atât de multe subiecte de interes, iar dorinţa de cunoaştere a publicului mă stimulează pentru a realiza o emisiune premium”, își amintea Florentina, într-un interviu.

Ce spunea Florentina Fântânaru la începutul anului despre ziua sa de naștere

„Vorbeam mai devreme despre reglarea emoţională. Vindecarea începe cu recunoaşterea problemei. Au fost ani lungi în care mi-am dat răgaz şi am creat perspective. Nu m-am agăţat de trecut, nu m-am hrănit cu amintiri. Am reuşit să dobândesc propria armonie că să pot creşte un copil echilibrat…Dorinţa mea ţine de echilibru, ţine de o preocupare permanentă pentru ceea ce-mi spune inima. Mă bucur pentru fiecare an care trece şi care adaugă trăiri echilibrate. De ziua mea mă voi bucura de omul care am ajuns astăzi, voi pune la cale o călătorie la Festivalul Lalelelor, în Olanda, şi voi ciocni un pahar de şampanie pentru cei 48 de ani, împreună cu cei dragi”, spune Florentina Fântânaru în ianuarie, pentru okmagazine.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: