Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Loredanei Groza. Câți bani face artista pe săptămână. Și-ar putea cumpăra câte un apartament săptămânal

Vârsta reală a Loredanei Groza. Câți bani face artista pe săptămână. Și-ar putea cumpăra câte un apartament săptămânal

Loredana Groza face furor în ultimul timp la evenimente unde cântă, dar și la petrecerile la care merge să se distreze. Artsita s-a reinventat pe plan muzical și vestimentar, motiv pentru care și numărul fanilor ei s-a înmulțit în ultimii ani. Loredana Groza are și tot mai multe proiecte muzicale de succes în ultima vreme. Dar câtă lume știe care e vârsta reală a Loredanei Groza.

Câți bani face Loredana Groză pe săptămână. Și-ar putea cumpăra câte un apartament săptămânal

Loredana Groza este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Artista este nelipsită de la petrecerile de lux din țară, precum și din afara țării. Artista face show-uri de zile mari, de pe urma cărora primește niște sume mari.

De altfel, ultimele luni au fost mai mult decât bune pentru Loredana Groza, din punct de vedere financiar. Și tot vara asta o așteaptă și un tun financiar de 100.000 de euro, bani pe care îi va câștiga în doar o săptămână. Mai exact, Loredana Groza va avea 10 concerte în 7 zile, fiind plătită cu cel puțin 10.000 de euro pe eveniment, scrie playtech.ro.

Are sau nu Loredana operații estetice

S-a vehiculat mult dacă Loredana are sau nu operații estetice. În ciuda a ce spun mulți, artista a spus clar că nu și-a făcut nicio intervenție.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit recent Loredana Groza, la Antena Stars.

Ce vis i-a împlinit recent Loredanei Groza

Artista a participat la un eveniment în București unde l-a întâlnit pe Sadh Guru. Tatăl spiritualității, celebrul filozof indian și-a împărtășit înțelepciunea la Arenele Romane. Acesta a venit să vorbească despre sol. Da, da, ați citit bine. Despre pământul pe care locuim și care ne ajută să cultivăm fructe și legume pentru a ne hrăni.

„Visul mi s-a împlinit!!
Binecuvântată să fiu alături de tine @sadhguru
Nu renunța niciodată la visurile tale.
Mulțumesc că ai împărtășit cu mine energia ta, iubirea și binecuvântarea!!
Pentru că ne-ai trezit despre viitorul acestei planete, al solului nostru, despre responsabilitatea noastră de a proteja generațiile următoare de un sol epuizat!“, a scris artista pe Instagram.

Care e vârsta reală a Loredanei Groza

Loredana Groza s-a născut pe 10 iunie 1970, prin urmare, artista are vârsta de 52 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: