Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Soniei Piersic. Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr.

Vârsta reală a Soniei Piersic. Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr.

Vârsta reală a Soniei Piersic. Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr.
Sonia Piersic este fiica lui Florin Piersic Jr. Acesta  este cunoscut de publicul larg datorită carierei impresionante pe care o are în actorie. Actorul nu arată prea des poze cu fetița sa, care acum este o adevărată domnișoară. Acesta a avut o viața amoroasă plină. Actorul nu s-a căsătorit niciodată, însă a avut două relații serioase care i-au oferit câte un copil. Acum, el formează o familie cu Andreea Cipcă, jurnalistă cunoscută în țara noastră. Câți ani are aceasta?

Sonia Piersic, fiica lui Florin Piersic Jr. și a Dorinei Chiriac

Florin Piersic Jr. a fost mereu extrem de discret în privința relațiilor sale. Andreea Cipcă și Florin Piersic Jr. formează un cuplu de 9 ani și au împreună un băitețel de 6 ani. Artistul a fost îndrăgostit de partenera sa de scenă, Dorina Chiriac, cu care s-a iubit timp de 4 ani. Dorina i-a oferit, la rândul ei, o fetiță.
În prezent, Florin se iubește cu Andreea Cipcă, care i-a dăruit un băiețel, de cinci ani. Anul trecut, fiul lui Florin Piersic le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale fotografii din viața personală. Acesta apare alături de Andreea și fiul lor, în diferite ipostaze.

Cum arată fiica Florin Piersic Jr. Acum este o adevăată domnișoară!

În urmă cu 15 ani, actorul întemeia o familie alături de fosta sa iubită, Dorina Chiriac. Relația celor doi nu a durat foarte mult, iar fiica lor a rămas alături de mămă.

Care e vârsta reală a Soniei Piersic

Sonia Piersic are acum 16 ani. Celebrul actor se mândrește cu ambii copii ai săi. Deși este cunoscut în România, Florin Piersic Jr. a evitat mereu să vorbească despre familia sa. Actorul a preferat să își țină viața personală departe de ochii presei.

Florin Piersic Jr. nu se înțelege prea bine cu tatăl lui. Care e motivul

Desi Florin Piersic Jr. a reușit să își creeze propria imagine ca artist, să se detașeze de cea a tatălui, cât și de influența creativă a acestuia, cei doi nu au avut intotdeauna o relație foarte bună.

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…”, a spus Florin Piersic Jr. la Marius Tucă Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: