Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Sorinei Guță. Imaginea șocantă cu aceasta. Prima soție a lui Nicolae Guță suferă de o boală gravă

Vârsta reală a Sorinei Guță. Imaginea șocantă cu aceasta. Prima soție a lui Nicolae Guță suferă de o boală gravă

GALERIE FOTO (2)

Sorina Guță a fost prima soție a manelistului Nicolae Guță. Acum, ea se confruntă cu probleme mari de sănătate. Tzancă Uraganu a fost cel care a dezvăluit că Sorina are nevoie de un transplant de rinichi, intervenție chirurgicală pe care trebuie să o facă în Turcia. Ce vârstă are prima soție a lui Nicolae Guță?

Boala de care suferă Sorina Guță. A fost fotografiată cu masca de oxigen pe față

Internauții s-au panicat în momentul în care pe rețelele de socializare a apărut o imagine cu Sorina în timp ce se află conectată la o mască de oxigen, întinsă în pat.

sursă foto: Captură TikTok Sorina Guță

Tzancă Uraganu, mesaj disperat pe Facebook

Pe platforma Facebook, cel care a făcut un apel disperat a fost chiar Tzancă Uraganu. Acesta a explicat, prin intermediul postării sale, faptul că Sorina are, urgent, nevoie de ajutor. Mai mult decât atât, artistul a mai mărturisit faptul că prima soție a lui Nicolae Guță nu mai are nici casă, după ce i-a luat foc.

„Fac un anunț, în primul rând, către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina, se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, este mesajul transmis de Andrei Velcu pe Facebook.

sursă foto: Captură Facebook/Andrei Velcu

Sorina Guță a spus ce boală are

„Nu am cerut milă de la nimeni toată viața mea, numai de la Iisus Hristos. Chiar dacă am căzut de la credință, nu mi-am pierdut-o. Domnul Iisus știe unde sunt banii pe care i-am câștigat. Timp de cinci ani, eu am ținut-o pe mama prin spitale. Nu am strâns bani, nu mi-am făcut palate și hoteluri. Am făcut mulți bani la viața mea, eu am ținut cumnați, nepoți, mamă și surori. Poate m-am dus la cântat cu papuci rupți, dar nepoții mei erau îmbrăcați și hrăniți. Nu au dus lipsă de nimic…

Colegul meu, Tzancă, a vrut să facă un bine. M-a sunat, i-am zis că nu mai pot face cântări, că sunt bolnavă. S-a necăjit, a spus «Sora mea, de ce nu ai spus? Te ajutăm noi». El a pus pe Facebook, că așa a înțeles, era la o nuntă, a spus că e transplant de rinichi, la televiziune au spus că mă zbat între viață și moarte. Problema este în felul următor, nu vreau să mă justific la nimeni. Nu mai pot să cânt… Am ajuns în Germania acum câteva luni și am cântat, una peste altă, am luat boala corona. Când am ajuns în spital, m-au pus la perfuzii, la reanimare”, a povestit Sorina Guță în timpul unui live pe TikTok.

Care e vârsta reală a Sorinei Guță

Sorina și Nicolae Guță s-au cunoscut în 1999 și au format un cuplu timp de șapte ani. Cei doi s-au despărțit cu scântei cu scântei, ea fiind cea care a luat decizia să se separe de manelist. Sorina avea 30 de ani când l-a cunoscut pe Nicolae Guță și a format un cuplu cu manelistul vreme de 7 ani, până când cântăreața a pus stop geloziilor.

În 2005, Nicolae Guță și Sorina s-au despărțit. Nicolae Guță a suferit enorm după despărțire, mai ales că înainte de ruptura dintre ei o ceruse de soție în direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: