Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » „Vecina mea își tot agăța lenjeria chiar în fața ferestrei fiului meu” – Ce lecție a primit

„Vecina mea își tot agăța lenjeria chiar în fața ferestrei fiului meu” – Ce lecție a primit

GALERIE FOTO (2)

Timp de câteva săptămâni, lenjeria vecinei mele a fost vedeta care atrăgea atenția chiar în fața ferestrei fiului meu de 8 ani. Când mi-a spus nevinovat dacă chiloții ei cu șnur sunt praștii, am știut că e momentul să pun capăt acestui spectacol de rufe și să-i dau vecinei mele o lecție în adevăratul sens al cuvântului.

Suburbia, locul unde iarba e mereu mai verde în curtea vecinului, pentru că sistemul lui de irigații e mai performant decât al tău. Aici, eu, Kristie, soția lui Thompson și mama lui Jake, de 8 ani, am decis să-mi plantez rădăcinile. Viața era liniștită până când Lisa, noua noastră vecină, s-a mutat alături. Totul a început într-o marți. Îmi amintesc clar, pentru că era ziua de spălat rufe și împătuream o grămadă de chiloți cu supereroi, din colecția lui Jake.

Aruncând o privire pe fereastra dormitorului său, am scăpat cafeaua din mână. Acolo, fluturând în vânt ca un steag nepotrivit, se afla o pereche de chiloți roz cu dantelă. Și nu erau singuri – o întreagă colecție multicoloră de lenjerie dansa în aer, chiar în fața ferestrei lui Jake.

„Sfinte guacamole,” am murmurat, scăpând o pereche de chiloți Batman. „Asta e o linie de rufe sau un podium Victoria’s Secret?”

Jake, curiozitatea nevinovată întruchipată, m-a întrebat: „Mami, de ce doamna Lisa își ține lenjeria afară?”

M-am simțit rușinată și am închis repede perdelele. „Uh, scumpule. Doamna Lisa doar… iubește aerul proaspăt. Ce-ar fi să lăsăm perdelele trase, să-i oferim lenjeriei puțină intimitate?”

Zilele s-au transformat în săptămâni, iar spectacolul de rufe al Lisei a devenit la fel de regulat ca și cafeaua mea de dimineață. În fiecare zi, o nouă colecție de lenjerie își făcea debutul în fața ferestrei lui Jake, iar eu trebuia să îi acopăr ochii de fiecare dată. Într-o după-amiază, Jake a venit în bucătărie cu o întrebare care m-a lăsat fără replică: „Mami, de ce lenjeria doamnei Lisa are culori diferite și de ce unele sunt atât de mici? Sunt pentru hamsterul ei?”

Atunci am știut că trebuie să pun capăt acestei situații. A doua zi, m-am dus la Lisa și i-am cerut politicos să-și mute linia de rufe. Ea, însă, mi-a răspuns nervoasă: „DE CE AR TREBUI SĂ-MI PESE DE FIUL TĂU? E CURTEA MEA!”.

Am decis că e timpul să îi dau o lecție pe măsură. Așa că am confecționat cea mai mare și strălucitoare pereche de chiloți imaginabilă și am agățat-o chiar în fața ferestrei ei. Când Lisa a văzut „capodopera”, a capitulat. A învățat că în suburbii, chiar și lenjeria poate fi o armă într-o mică „luptă de cartier”.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect