Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta care pleacă de la PRO TV pentru a merge la Antena 1. Care este motivul plecării

Vedeta care pleacă de la PRO TV pentru a merge la Antena 1. Care este motivul plecării

Daria Pentelie pleacă de la PRO TV.

Scena televiziunii românești este din nou subiect de discuție, de această dată datorită unei mutări surprinzătoare în industrie. Daria Pentelie, o față cunoscută și îndrăgită de publicul de la Pro TV prin rolurile din „Profu”, „Odată pentru totdeauna”, și „Legații”, face un salt important în cariera sa, alăturându-se echipei Antena 1 pentru a juca în noua producție „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Actrița care spune adio trustului PRO TV

Acest transfer vine ca o surpriză pentru fanii și pentru industria televiziunii, mai ales în contextul în care producțiile TV se reinventează și își extind constant orizonturile. Pentru Daria, noul rol reprezintă nu doar o schimbare de decor, ci și o provocare artistică, aceasta urmând să interpreteze un personaj complex, fosta logodnică a lui Victor Pop, jucat de Matei Negrescu. Prin acest nou început, actrița speră să aducă nuanțe noi și intrigă adițională în povestea serialului.

„Reprezint un fost capitol din viaţa lui Victor, însă vin la pachet cu nişte veşti care sper să pună măcar o virgulă acolo unde povestea dintre noi a pus punct!”, spunea tânăra.

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este cea mai recentă adiție în portofoliul Antena 1, o producție ce promite să amestece umorul, dramele personale și intrigi neașteptate într-un format apreciat de public. Povestea din spatele personajului lui Daria Pentelie va testa rezistența relației dintre Victor și Eva, interpretată de Anda Sârbei, aducând în prim-plan un secret care ar putea să schimbe dinamica întregii narative.

„Din momentul în care Iulia reparare în viaţa fostului iubit, în urma unui complot organizat de către Vlady (Răzvan Krem Alexe) şi Luminiţa (Anca Androne), relaţia Evei (Anda Sârbei) cu Victor va fi testată, însă asta nu este tot: tânăra are un secret care le va da viaţa peste cap tuturor.”, se arată în prezentarea personajului.

Noul proiect de la Antena 1

Acest nou proiect sub semnătura Ruxandra Ion și Dream Film Production se bazează pe o adaptare a unei producții turcești și s-a bucurat de un succes notabil de la premiera sa pe 23 august anul trecut. Cu Anda Sârbei și Matei Negrescu în rolurile principale, serialul a reușit să captureze atenția publicului și să se impună ca o prezență constantă în serile de vineri de la Antena 1, de la ora 20:30.

Această mutare a Dariei Pentelie la Antena 1 este un exemplu elocvent al dinamismului și al schimbărilor constante din industria televiziunii românești, evidențiind totodată strategia canalelor de a inova și de a oferi publicului conținut proaspăt și captivant. În același timp, transferul adaugă o nouă dimensiune carierei actriței și reconfirmă faptul că televiziunea rămâne un mediu vibrant și plin de oportunități pentru talentele din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: