Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta iubită de toți a comis-o! A fost arestat pe loc. Cum l-au suprins autoritățile

Vedeta iubită de toți a comis-o! A fost arestat pe loc. Cum l-au suprins autoritățile

O tânără a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi din Capitală,

Justin Timberlake, celebrul cântăreț și actor, a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului în New York. Incidentul a avut loc luni noaptea în Sag Harbor, iar surse din cadrul forțelor de ordine au dezvăluit detalii despre arestare. Timberlake, în vârstă de 43 de ani, rămâne în custodia poliției și urmează să fie prezentat în fața instanței pentru audiere.

Încălcarea regulilor de circulație și urmărirea poliției

Incidentul a început în jurul orei 6:38 AM PT, când Justin Timberlake a fost văzut petrecând la American Hotel. Conform surselor conectate la forțele de ordine, imediat după ce a plecat de la hotel și a început să conducă, Timberlake a trecut pe lângă un semn de stop fără să oprească. Polițiștii au observat această încălcare și au început să-l urmeze. În timpul urmăririi, Timberlake a început să conducă în zigzag, motiv pentru care poliția l-a oprit.

Sursele de peste ocean spun că polițiștii i-au efectuat un test de sobrietate pe teren și i-au cerut să facă un test de alcoolemie, însă Timberlake a refuzat. În ciuda intervenției prietenilor săi, care au încercat să convingă polițiștii să fie indulgenti, aceștia nu au cedat. Timberlake a fost încătușat și arestat, întregul incident fiind înregistrat de camerele video de corp ale polițiștilor.

Arestarea și procedurile legale

Reprezentanții Departamentului de Poliție din Sag Harbor au confirmat pentru TMZ că Timberlake se află în custodia lor la secție. Deși nu au fost dezvăluite mai multe informații la acel moment, sursele au confirmat că Justin Timberlake a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului (DWI – driving while intoxicated). În prezent, Timberlake rămâne în custodie, dar este de așteptat să fie eliberat pe cauțiune în curând, deoarece acest proces este unul de rutină.

Reacția și implicațiile incidentului

Sursele de peste ocean spun că Timberlake a mers să se întâlnească cu prietenii săi la un hotel din Sag Harbor pentru cină, iar în jurul orei 12:30 AM, acesta a urcat în mașina sa pentru a se întoarce la locul unde era cazat. Aproape imediat după ce a plecat, a fost oprit de poliție.

O persoană apropiată de Timberlake a declarat pentru TMZ că incidentul a fost legat de o încălcare a traficului, dar poliția a precizat că nu arestează persoane pentru încălcări minore de trafic. Acest lucru sugerează că situația a fost mult mai serioasă.

Justin Timberlake a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului, iar poliția din Sag Harbor a confirmat aceste acuzații. Cântărețul „Mirrors” rămâne în custodie și este așteptat să apară în instanță marți pentru audiere, conform unui oficial al Curții de Justiție din Sag Harbor, citat de Newsday.

Viitorul legal al lui Justin Timberlake

Detaliile arestării lui Timberlake nu au fost imediat disponibile, însă un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru un ziar local din Long Island că acuzațiile specifice vor fi anunțate mai târziu marți. Rămâne de văzut cum va afecta acest incident cariera și imaginea publică a lui Justin Timberlake, unul dintre cei mai recunoscuți artiști ai generației sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: