Redactia.ro
Home » TV » Vedeta s-a îmbrăcat complet în negru. Până și fața și-a acoperit-o! Despre cine este vorba. FOTO

Vedeta s-a îmbrăcat complet în negru. Până și fața și-a acoperit-o! Despre cine este vorba. FOTO

GALERIE FOTO (3)

Vedetele știu cum să își șocheze fanii! Iar câteodată o fac la modul cel mai bizar! Așa se pare că a fost și gândul vedetei care apărut în public complet în negru. Până și fața și-a acoperit-o!

Are milioane de fani, însă puțini ar fi recunoscut-o pe diva dacă ar fi văzut-o pe stradă! Este vorba de Kim Kardashian, care a ieșit astfel pe străzile din New York. Diva de la Hollywood, în vârstă de 40 de ani, a fost îmbrăcată din cap până în picioare într-o ținută de culoare neagră, chiar până și fața și-a acoperit-o.

Kim Kardashian, complet în negru. Până și fața și-a acoperit-o!

Kim Kardashian a purtat pe străzile din New York un trench cu o centură legată în jurul taliei, cizme peste genunchi, mănuși și o mască care îi acoperea complet fața. Toate piesele vestimentare erau din piele de culoare neagră.

Ținuta vedetei valorează aproape 10.000 de dolari, potrivit Insider, toate sub semnătura brandului Balenciaga.

Potrivit Inser, paltonul costă nu mai puțin de 2.900 de dolari, iar poșeta acoperită cu cristale are prețul de aproape 5.000 de dolari. Cizmele vedetei costă doar 1.000 de dolari.

Chiar Kim Kardashian a publicat pe contul său de instagram poze în ținuta cu care a făcut senzație pe străzile din New York, însă nu a dezvăluit motivul pentru care a ales să poarte o astfel de ținută.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Și nu este prima dată când Kim Kardashian iese într-un costum de acest gen. Chiar și la recenta Gala MET 2021, care s-a desfășurat ieri la New York.

Kim Kardashian, cu fața acoperită și pe covorul roșu de la Gala MET 2021

Vedeta a pășit pe corovul roșu într-o ținută la fel de șocantă, bifând una dintre cele mai surprinzătoare apariții de la eveniment.

Cu ocazia acestui eveniment high fashion, vedeta a purtat o creație Balenciaga. Un outfit negru care i-a acoperit complet trupul, inclusiv fața.

Kim Kardashian nu a participat singură la MET Gala 2021. Diva de la Hollywood a fost însoțită de Demna Gvasalia, director de creație al brandului Balenciaga. A atras toate privirile pe red carpet grație acestei ținute ce pare desprinsă parcă din viitor.

MET Gala 2021 s-a desfășurat pe 13 septembrie, la New York, după un an de pauză și multiple amânări în contextul pandemiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: