Redactia.ro
Home » Monden » Veronica Stegaru a dat din nou lovitura. După ce a născut și a lăsat copilul în grija statului, și-a găsit marea iubire

Veronica Stegaru a dat din nou lovitura. După ce a născut și a lăsat copilul în grija statului, și-a găsit marea iubire

GALERIE FOTO (4)

Veronica Stegaru pare că a cunoscut din nou dragostea adevărată, după despărțirea de Viorel, cel alături de care a devenit cunoscută pe micul ecran. Emisiunea de la Acces Direct i-a făcut vedete, însă celebritatea nu este pentru oricine și poate fi destul de greu să de întreținut.

În urmă cu puțin timp, Veronica și-a luat adio de la Viorel care a păstrat cei doi copii mari pe care îi aveau împreună. Ulterior, Vulpița a născut un al treilea copil pe care l-a lăsat în grija statului, deoarece nu avea condițiile necesare pentru a-l crește, potrivit informațiilor oferite de Spynews. Când totul părea tot mai rău pentru vedeta de la Antena 1, se pare că o nouă ușă s-a deschis pentru ea.

Veronica Stegaru are un nou iubit

Relația dintre Veronica și Viorel a fost una plină de certuri și împăcări, tocmai de aceea multe persoane nu credeau că cei doi vor reuși să trăiască o viață liniștită împreună. Din nefericire, femeia a fost nevoită să își lase copiii fostului soț, iar pe cel mic să îl dea în plasament, însă viața pare că îi zâmbește din nou.

Chiar și înainte de despărțirea oficială de Viorel, Veronica și-a găsit o nouă iubire în brațele lui Dumitru Cătălin. Această relație nouă a surprins pe mulți, mai ales dat fiind contextul recent al separării de soțul ei. Cu toate acestea, Vulpița pare să-și trăiască această nouă relație cu pasiune și entuziasm.

Una dintre cele mai recente postări ale Veronicăi Stegaru pe contul ei de Instagram a stârnit interesul publicului. În fotografie, ea apare alături de noul ei iubit, Dumitru Cătălin. Cei doi sunt îmbrăcați la fel, semn că împart nu doar momente romantice, ci și preferințe vestimentare. În fundal, se aude o melodie de dragoste, subliniind astfel natura sentimentelor lor.

Fotografia îi surprinde pe cei doi destul de apropiați, cu zâmbete pe fețele lor, sugerând că se simt confortabil și fericiți în compania celuilalt. Cu toate că Veronica Stegaru nu a oferit mai multe detalii despre Dumitru Cătălin, este clar că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Vulpiței

În urma cercetărilor, am descoperit că nou partener de viață al Vulpiței este cu mult mai în vârstă decât ea. Dumitru Cătălin a postat primele imagini cu Vulpița în urmă cu o săptămână, când fanii săi de pe TikTok au rămas șocați.

Despre bărbat nu se cunosc foarte multe detalii, însă, pe contul său de TikTok apar imagini cu trei copii frumoși, doi băieți și o fată, care ar fi ai săi. Cel mai probabil acesta a fost și el căsătorit la rândul său, iar acum își caută o mamă pentru copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: