Redactia.ro
Home » Știri » Vestă din blană artificială sau naturală? Iată factorii pe care să îi iei în considerare!

Vestă din blană artificială sau naturală? Iată factorii pe care să îi iei în considerare!

Ți-ar plăcea să ai în garderoba ta o vesta blana, dar nu știi ce să alegi dintre piesele din blană naturală și cele din blană artificială? Specialiștii atrag atenția: nu există articol vestimentar care să poată concura cu hainele din blană naturală. Blana falsă poate avea un design bun, privită de la distanță, dar la o examinare atentă vei observa diferențe majore.

Blana naturală este o alegere autentică, sustenabilă, dar și modernă. Îți asigură confortul termic dorit, dar acesta nu este singurul avantaj. Descoperă care sunt și celelalte beneficii pentru care e o alegere sigură. Alege o vesta blana de aici!

Confortul în utilizare: nu e necesar să te îmbraci în straturi, iar pielea respiră

Dacă te simți total inconfortabil atunci când te îmbraci în multiple straturi, trebuie să știi că nu ești singura! Hainele concepute din blană naturală te ajută să scapi de această problemă. În plus, pielea ta respiră. Nu te vei supraîncălzi, deci nu vei transpira. Total în antiteză, hainele din blană artificială nu îi permit corpului tău să respire, ceea ce te va face să transpiri și să simți disconfort. Chiar dacă hainele din blană de plastic pot avea un design plăcut, acest aspect practic nu poate fi neglijat. Ține cont de confortul în utilizare, dacă vrei să te bucuri de investiție.

Textura firelor din haina de blană: vestele din blană artificială pot deveni lipicioase

În condiții de umiditate sporită, hainele din blană artificială devin lipicioase la atingere, indiferent că sunt veste, jachete, haine lungi sau alte piese vestimentare. Dacă vrei să înțelegi diferențele dintre hainele din blană naturală și hainele din blană artificială, tot ce trebuie să faci este să le atingi. Textura blănurilor autentice, naturale, este diferită de orice altă tipologie de material. În momentul în care atingi o haină din blană naturală, vei simți o textură extrem de moale și de fină, ceea ce completează lista avantajelor pentru această tipologie de piesă vestimentară.

Rezistența blănurilor naturale nu poate fi egalată de niciun substitut

Un lucru este cert: așa cum există diferențe semnificative de preț între blănurile artificiale și cele naturale, și gradul de rezistență nu este echivalent. În timp ce hainele din blană artificială ajung la gunoi după doar câteva sezoane de utilizare, hainele din blană naturală se remarcă prin gradul lor ridicat de rezistență, de neegalat. O vestă din blană naturală se poate transmite din generație în generație, dacă este îngrijită corespunzător. E important de subliniat că blana naturală este și eco-friendly: ea se descompune în ani, în timp ce masele plastice în zeci de ani.

De unde cumperi o haina blana? Casa de Blănuri MG este cea mai sigură alegere

Dacă nu știi de unde poți cumpăra cea mai calitativă haina blana, trebuie să descoperi Casa de Blănuri MG. Este un magazin de lux, care se remarcă pe piața articolelor vestimentare din România.

Blănurile naturale comercializate de Casa de Blănuri MG sunt de calitate premium, au un design unicat și sunt comercializate la prețuri speciale. În plus, primești cea mai lungă perioadă de garanție de care poți beneficia, de 3 ani, cu toate că legislația prevede 30 de zile de garanție pentru articolele vestimentare din această categorie. Pe lângă toate acestea, poți să beneficiezi și de o gamă variată de servicii de blănărie în garanție și în post-garanție (la prețuri speciale). Spor la cumpărături!

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini