Redactia.ro
Home » TV » Vestea bună dată de soții Clonda la început de an. Unde și când va fi difuzat reality-show-ul lor

Vestea bună dată de soții Clonda la început de an. Unde și când va fi difuzat reality-show-ul lor

GALERIE FOTO (7)

Gabriela Cristea revine la TV, după doi ani de la dispariția de pe micile ecrane. Îndrăgita prezentatoare revine pe micul ecran cu o nouă emisiune, alături de soțul său, Tavi Clonda. 

Vestea bună dată de soții Clonda la început de an

Gabriela Cristea revine la TV alături de soțul său, Tavi Clonda. Telespectatorii Antena Stars îi vor putea revedea pe cei doi soți începând cu 20 ianuarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 21.00. Show-ul îi are în prim plan pe Gabriela Cristea, Tavi Clonda și pe cele două fetițe ale cuplului, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Reality show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea scoate în evidență imagini inedite din familiile acestora. Telespectatorii vor putae descoperi cum arată o zi obișnuită din viața lor, cum sunt împărțite atribuțiile în familie, cum se împart cei doi între carieră și rolul de părinți, dar și la ce încercări sunt supuși de către fiicele lor.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a afirmat Tavi Clonda.

Cum s-au cunoscut Gabriela Firea și Tavi Clonda

Gabriela CRistea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni în care ea prezenta, iar el cânta. Prezentatoarea a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, dar nu s-a gândit niciun moment că între ei ar putea fi ceva mai mult decât ce exista până atunci.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta’. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva’, dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.’, a mărturisit Gabriela Cristea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: