Redactia.ro
Home » Știri » Vestea momentului pentru cei care stau la bloc! Fac mereu asta, dar nu știu că pot primi amenzi usturătoare

Vestea momentului pentru cei care stau la bloc! Fac mereu asta, dar nu știu că pot primi amenzi usturătoare

Atenție mare dacă locuiești la bloc! Riști să plătești amenzi importante dacă nu tii cont de această regulă extrem de importantă. Tot ce trebuie să știi dacă te afli în această situație.

Lovitură grea pentru cei care locuiesc la bloc

Să stai la bloc nu este deloc simplu, având în vedere că împarți un imobil cu mai multe familii. Sunt o mulțime de reguli de respectat, iar încălcarea lor îți poate aduce amenzi usturătoare. Astfel, mai bine ai tine cont de ele, dacă nu vrei să fii sancționat.

De multe ori vedem cum în jurul blocurilor, în grădinile de la fiecare scară, locatarii pun plante, pomi, ornamente pentru exterior. Crezând că toți vecinii se vor bucura de această amenajare, se ocupă ei de tot, fără să se gândească la faptul că pot fi amendați.

Exact, riști să fii amendat dacă intervii pe aceste terenuri, pentru că responsabilitatea întreținerii și administrării revine primăriei. În plus, noi plătim taxe și impozite în acest sens, ceea ce nu e drept în cazul în care depunem prea mult efort pentru înfrumusețarea grădinilor.

Asociația de proprietari nu este responsabilă de întreținerea și administrarea spațiului verde. Primăria poate fi, în schimb, amendată dacă nu își face treaba așa cum trebuie și locurile pe care le are în administrație arată deplorabil.

Ai nevoie de autorizație pentru orice modificare

Dacă chiar vrei să amenajezi grădina din jurul casei, să plantezi flori sau să aduci leagăne si alte ornamente, mergi la primărie pentru o autorizație. Astfel, oamenii legii vor stabili dacă ești eligibil si îți vor da aprobarea.

O altă regulă importantă este legată de respectarea orelor de liniște. Oamenii care locuiesc la bloc trebuie să se informeze înainte să se apuce de curățenie, să dea cu bormașina sau să asculte muzică tare, ca nu cumva să fie intervalul pentru liniște.

De altfel, nu ai voie să faci modificări în apartament fără să anunți reprezentanții primăriei. De exemplu, un vecin poate face solicitare dacă vede că renovezi și Riști să Primești amenzi dacă nu ai anunțat la timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: