Redactia.ro
Home » Știri » Vestea proastă dată de cercetători! Ce se întâmplă cu persoanele care dezvoltă formele medii de COVID-19

Vestea proastă dată de cercetători! Ce se întâmplă cu persoanele care dezvoltă formele medii de COVID-19

Moul Coronavirus

Cercetătorii au dat vestea care îngrozește lumea! Oamenii de știință susțin că ultimele studii fac referire la efectele dezastroase pe care le are asupra oricărui om noul Coronavirus, care și-a modificat forma. Dezvăluirea din spatele celui mai temut virus al lumii vine într-un moment în care România trece prin cel mai negru scenariu de la începutul pandemiei și până în prezent.

Cercetătorii din domeniul sănătății transmit un nou semnal de alarmă. Noul Coronavirus și-a modificat forma. Oamenii de știință au făcut anunțul. vindecă mai greu, avertizează medicii.

Noul Coronavirus, anunțul experților în sănătate

Noua variantă a temutului virus care a schimbat lumea este din ce în ce mai periculos. Coronavirus este din ce în ce mai rezistent în organismul bolnavului. Pacienții care manifestă o formă medie a virusului se negativează  mult mai greu, chiar și după o lună de tratament. Acest fapt înseamnă că cei infectați cu Covid-19 se luptă cu boala mai mult de 30 de zile.

La începutul pandemiei de Coronavirus, perioada dintre testele care demonstrau că un bolnav a scăpat de virus era de aproximativ două săptămâni.

Noul Coronavirus, noi simptome

Experții în sănătate au mai dezvăluit și că simptomele specifice Covid-19, precum pierderea gustului și a mirosului, nu mai apar când boala se află la debut, ci pot apărea la pacient și după o săptămână de la instalarea virusului, când deja plămânii pot fi afectați.

Medicii atrag atenția că durerile musculare sunt un semn de alarmă la care trebuie să fim extrem de atenți. Pot fi simptome însoțite de episoade cu febră de 38-39 de grade. Ca și cum nu ar fi suficient, noul Coronavirus aduce dureri musculare și pacienților care nu fac febră.

Și infecționiștii români confirmă noul Coronavirus. Managerul Spitalului clinic de Boli Infecțioase Sf. Parascheva din Iași, Carmen Dorobăț, a declarat că noul Coronavirus a lovit și România. Testele românilor infectați cu Covid-19 se negativizează din ce în ce mai greu. Pacienții cu forme medii de Covid-19 au ajuns să stea în spital internați și o lună.

„Aș spune că modul în care evoluează simptomele, retrocedarea acestor simptome este mai greoaie. Altădată veneau că nu mai aveau gust și miros. Acum gustul și mirosul se pierd poate chiar cu o săptămână de la debutul bolii.” a explicat Carmen Dorobăț, manager al Spitalului clinic de Boli Infecțioase Sf. Parascheva din Iași, potrivit Spy News.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: