Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru clienții Lidl. Magazinul pune la dispoziție un nou serviciu. La ce te ajută și cum îl poți folosi

Vești bune pentru clienții Lidl. Magazinul pune la dispoziție un nou serviciu. La ce te ajută și cum îl poți folosi

lidl

Lidl România introduce o modificare semnificativă pentru a veni în ajutorul clienților săi. Acest serviciu are potențialul de a facilita experiența de cumpărături pentru clienții magazinului. Iată detaliile!

Lidl introduce un nou serviciu pentru clienții din România

Lidl România aduce o schimbare semnificativă pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi. Noul serviciu este oferit de retailer și este acum disponibil și pe piața din România.

Este vorba despre Lidl Pay, un nou serviciu care facilitează plățile rapide la casele Lidl. Acest serviciu oferă un avantaj distinct față de aplicațiile bancare, deoarece permite sincronizarea plăților efectuate cu carduri înregistrate în Lidl Pay cu scanarea codului QR din aplicația Lidl Plus. Acest lucru oferă clienților posibilitatea de a beneficia de reduceri suplimentare.

Cu alte cuvinte, când scanezi codul QR pentru a obține reduceri la casa de marcat, ai opțiunea de a efectua și plata produselor simultan. Pentru a utiliza această nouă funcționalitate, este necesar să ai activată funcția NFC pe smartphone.

„Lidl Pay este metoda de plată oferită de Lidl Plus pentru a plăti la magazinele Lidl și/sau în Lidl E-Mobilitate.

Utilizarea este foarte simplă: introduceți detaliile cardului dvs. de credit/debit în secțiunea “Portofelul meu” din bara de file din partea de jos a ecranului principal sau din meniul Mai mult”, se anunță într-un comunicat Lidl.

Cu poate fi activat Lidl Pay

Pe site-ul retailerului, găsești instrucțiuni detaliate privind activarea Lidl Pay. Pentru a beneficia de acest serviciu, românii sunt ghidați pas cu pas prin procesul de descărcare a aplicației. Primul pas constă în introducerea unui card în aplicație pentru a putea efectua plăți la supermarket. Ulterior, utilizatorii sunt solicitați să confirme noua înregistrare la bancă, prin intermediul unui proces de autentificare cu doi factori.

„Pentru a introduce datele cardului dvs. trebuie să accesați “Portofelul meu” din bara de jos sau în meniul Mai multe și să introduceți datele cardului dvs. urmând pașii de înregistrare.

Vi se va cere să confirmați înregistrarea cardului dvs. în Lidl Pay prin intermediul băncii dvs., prin intermediul unei autentificări cu 2 factori.

Trebuie să confirmați o tranzacție de 0,00RON pentru a finaliza înregistrarea cardului în Lidl Plus. În unele cazuri, în funcție de banca dvs.sumă poate varia (de exemplu, 0,90RON); cu toate acestea, veți fi rambursat imediat după finalizarea înregistrării în Lidl Pay”, anunță Lidl.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: