Redactia.ro
Home » Homepage » Vești bune pentru pensionari: Azi, 27 aprilie 2024, a început virarea pensiilor

Vești bune pentru pensionari: Azi, 27 aprilie 2024, a început virarea pensiilor

A început virarea pensiilor în România.

Compania Națională „Poșta Română” a început distribuirea în avans a pensiilor pentru luna mai, cu scopul de a asigura că pensionarii din România vor avea acces la fondurile lor înaintea Sărbătorilor de Paște. Această măsură, anunțată astăzi, 27 aprilie, vine ca un răspuns la nevoia de a oferi liniște și siguranță financiară pensionarilor în această perioadă festivă.

Distribuția pensiei în contextul sărbătorilor de Paște

Directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan, a explicat că acest efort a fost posibil datorită colaborării strânse între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul Finanțelor, Casa Națională de Pensii și partenerii din sectorul bancar. „Ne dorim să le putem aduce această mulțumire clienților noștri, pensionari, de a avea pensiile cât mai devreme, ca să se poată bucura, așa cum este normal, de sărbătorile de Paște în liniște, alături de familie și cei dragi”, a declarat Valentin Ștefan.

Distribuirea în avans a pensiilor implică sume semnificative, suma totală necesară pentru plata anticipată a pensiilor prin mandat poștal și către băncile comerciale ridicându-se la 9.331.399 mii de lei. Acest efort financiar subliniază angajamentul Poștei Române de a servi cu profesionalism și devotament, punând în prim plan bunăstarea pensionarilor.

„Printr-un efort conjugat al Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Ministerului Finanţelor, Casei Naţionale de Pensii, cât şi al partenerilor noştri din domeniul bancar, pensiile aferente lunii mai vor fi distribuite în avans de către poştaşi, începând de astăzi. Ne dorim să le putem aduce această mulţumire clienţilor noştri, pensionari, de a avea pensiile cât mai devreme, ca să se poată bucura, aşa cum este normal, de sărbătorile de Paşte în linişte, alături de familie şi cei dragi”, a spus Valentin Ştefan.

Apreciere pentru angajații Poștei Române

Managementul Poștei Române a transmis recunoștința sa față de angajații care își îndeplinesc atribuțiile cu profesionalism, mulțumindu-le pentru grija constantă față de pensionari, în special în perioadele aglomerate precum sărbătorile.

Compania Națională „Poșta Română” joacă un rol esențial în comunitate, fiind principalul operator național din domeniul serviciilor poștale și aflându-se în proprietatea statului român. Distribuirea eficientă a pensiilor, în special în perioadele critice, este doar una dintre multele responsabilități pe care Poșta și le asumă pentru a sprijini cetățenii și pentru a asigura funcționarea optimă a serviciilor sociale în România.

Acest gest de considerație pentru nevoile pensionarilor reflectă dedicarea și responsabilitatea Poștei Române față de clienții săi. Prin asigurarea accesului la fonduri înainte de Paște, Poșta Română contribuie semnificativ la bunăstarea și liniștea pensionarilor, permițându-le să se bucure de sărbători fără griji financiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: