Redactia.ro
Home » Știri » Vești fantastice pentru turiștii aflați pe litoral! Decizie de ultima oră luată de autorități

Vești fantastice pentru turiștii aflați pe litoral! Decizie de ultima oră luată de autorități

Vești fantastice pentru turiștii aflați pe litoral! Decizie de ultima oră luată de autorități

După câteva zile cu vânt puternic care a ținut turiștii departe de valurile mării, vești bune au venit pentru cei aflați pe litoralul românesc. Autoritățile au luat o decizie de ultimă oră prin coborârea steagului roșu, permițând astfel turiștilor să se scufunde din nou în apele mării.

Vești fantastice pentru turiștii aflați pe litoral!

După o perioadă în care marea și-a arătat puterea prin valurile sale tumultuoase, astăzi este o zi de bucurie pentru turiști. Cei care ieri se bucurau de soare și plajă de pe nisip au avut astăzi ocazia să se răcorească în apa mării.

Temperaturile apei s-au încălzit, iar vântul s-a potolit, creând condiții ideale pentru o baie relaxantă. Salvamarii au dat jos steagul roșu, semn că pericolul a trecut și că marea este din nou prietenoasă.

Termometrele indică valori maxime între 29 și 30 de grade Celsius pe litoral

Astăzi, termometrele indică valori maxime între 29 și 30 de grade Celsius pe litoral, anunțând o zi caldă și plină de soare. Iar prognozele meteo promit că zilele următoare vor fi și mai fierbinți. Vineri, se așteaptă temperaturi caniculare în sud și sud-est, iar disconfortul termic va fi accentuat în regiunile vestice, sudice și sud-estice, unde indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar în unele zone vor apărea averse și descărcări electrice, însoțite de cantități însemnate de apă și grindină.

Pentru weekend, se preconizează o creștere a temperaturilor, cu vreme caniculară în sud și sud-est. Disconfortul termic se va face simțit mai ales în regiunile menționate anterior, dar și în zonele centrale și nord-estice. Indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unități, semnalând că va fi o perioadă deosebit de călduroasă. Valorile termice vor oscila între 28 și 36 de grade Celsius.

Astfel, turiștii de pe litoral pot aștepta zile de relaxare pe plajă, bucurându-se de apele mării și de soarele generos! Autoritățile au permis din nou accesul în apă, oferind oamenilor șansa de a se răcori și de a-și crea amintiri frumoase în timpul acestor zile de vară călduroase.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: