Redactia.ro
Home » TV » Vești proaste pentru abonații Disney+! Fanii sunt devastați după ce au fost anulate două seriale, deși se filmaseră episoadele

Vești proaste pentru abonații Disney+! Fanii sunt devastați după ce au fost anulate două seriale, deși se filmaseră episoadele

Vești proaste pentru abonații Disney+! Fanii sunt devastați după ce au fost anulate două seriale, deși se filmaseră episoadele

S-au anunțat vești foarte proaste pentru abonații Disney+! Din păcate, fanii sunt devastați după ce conducerea companiei a decis să anuleze două seriale, cu toate că se filmaseră deja integral.

Cele două proiecte urmau să se lanseze pe celebra rețea de streaming, dar s-a renunțat complet la ele după finalizare, din dorința de a face mai multe economii.

Vești proaste pentru abonații Disney+ după ce s-au anulat două seriale

Este vorba despre Cronicile Spiderwick și Nautilius, care au fost excluse din lista proiectelor care urmau să fie difuzate pe Disney+. Atât fanii, cât și echipele implicate, sunt în stare de șoc. Asta deoarece filmările au fost deja terminate, serialele fiind practic complete. Cronicile Spiderwick urma să fie o mini serie formată din șase episoade, un reboot al unui film realizat cu ani în urmă și care s-a bucurat de un succes remarcabil. Povestea a fost inspirată de o serie populară de cărți pentru copii și adolescenți, cu același titlu.

Cel de-al doilea proiect, Nautilius, urma să fie un prequel al filmului 20.000 de leghe sub mări. Cronicile Spiderwick este titlul ales de Tony DiTerlizzi și Holly Black pentru seria lor de cărți fantasy, publicată în anii 2000. Ulterior, în anul 2008, s-a lansat primul film bazat pe aceste volume, iar acum urma să apară și această miniserie mult așteptată de fani pe Disney+.

Serialul prezintă povestea a trei copii care descoperă că pe terenul pe care locuiesc se află un portal către o lume magică. După ce s-a luat decizia radicală, fanii speră acum că un alt gigant de streaming sau chiar poate o televiziune va cumpăra și va difuza episoadele care sunt deja finalizate.

S-ar părea, conform informațiilor din presa internațională, că Paramount Television Studios ar căuta deja cumpărători interesați să achiziționeze serialul, potrivit Daily Mail.

Cel de-al doilea proiect anulat de Disney+ este Nautilius, Acesta urma să fie un prequel al filmului original lansat în anul 1954, dar și a variantei mai recente din anul 1997, în care a jucat actorul Michael Caine.

Și aceste filme și serialul se bazau tot pe o carte, mai exact pe volumul scris de Jules Verne în anul 1870: 20.000 de leghe sub mări. Autorul francez a fost foarte lăudat pentru modul în care a prevăzut încă de pe atunci dezvoltarea ulterioară a submarinelor.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: