Redactia.ro
Home » Știri » Vești proaste pentru români. Instalarea centralelor de apartament interzisă?! Când ar urma să fie impusă măsura

Vești proaste pentru români. Instalarea centralelor de apartament interzisă?! Când ar urma să fie impusă măsura

De când trebuie să respecte românii noua directivă EU: Toate centralele pe gaze trebuie eliminate

Tanczos Barna a făcut anunțul! Ministrul Mediului a publicat un text pe pagia sa de Facebook în care anunță o posibilă interzicere a instalării centralelor termine în apartamente. Care este motivul.

Instalarea centralelor de apartament interzisă?!

Tanczos Barna, actualul Ministru al Mediului a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îi înștiințează pe români despre noile măsuri care sunt discutate acum pe masa Ministerului Mediului. Acesta este de părere că centralele individuale sunt un factor principal al poluării, drept urmare el are în plan interzicerea acestora.

Când? El a precizat că această măsură se va aplica atunci când va fi aprobată. Această măsură vizează orice apartament care este în construcție. El este de părere că această măsură ar ajuta la scăderea poluării naturii. Această măsura va fi impusă dezvoltătorilor imobiliari. Aceștia nu vor mai putea monta centrale individuale în blocurile care au mai mult de 6 apartamente.

Atât ministerul, cât și UAT-urile și cetățenii trebuie să facă eforturi pentru un aer mai curat.Odată cu venirea frigului, poluarea aerului ne pune în pericol sănătatea din ce în ce mai mult, pentru că în urma încălzirii locuințelor și în urma traficului substanțele nocive rămân blocați în straturile de aer în apropierea suprafeței, mai ales dacă vremea este liniștită, rece și uscată.

Din aceste considerente, pregătim la minister un set de măsuri care conține printre altele și interdicția de a instala centrale termice proprii în blocurile care se construiesc acum. Aceste locuințe noi vor putea avea centrală comună sau va trebui să fie conectate la rețelele de încălzire ale orașelor care trebuie să fie modernizate pe baza unui plan de acțiune. Doar astfel putem reduce semnificativ emisiile clădirilor. „, a declarat Tanczos Barna, actualul Ministru al Mediului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: