Redactia.ro
Home » Știri » Vești proaste pentru români! Toți cei care au aceste televizoare vor rămâne fără Netflix de la 1 martie 2024

Vești proaste pentru români! Toți cei care au aceste televizoare vor rămâne fără Netflix de la 1 martie 2024

Netflix

Începând cu luna martie a anului 2024, utilizatorii de televizoare Sony din România se confruntă cu o veste proastă: aplicația Netflix nu va mai fi disponibilă pe unele dintre aceste dispozitive. Această decizie vine ca rezultat al unor restricții tehnice impuse de companie.

Schimbările anunțate de Netflix în legătură cu disponibilitatea aplicației sale pe anumite televizoare Sony reprezintă un semnal al evoluției tehnologice și al cerințelor tot mai ridicate ale consumatorilor în ceea ce privește experiența de vizionare a conținutului digital. Utilizatorii sunt îndemnați să fie conștienți de aceste schimbări și să exploreze soluții alternative pentru a continua să se bucure de serviciile oferite de platforma Netflix.

Televizoarele pe care nu va mai funcționa Netflix de la 1 ianuarie 2024

Potrivit informațiilor furnizate de techbook.de, numeroase televizoare Sony și playere Blu-ray fabricate între anii 2011 și 2013 vor fi afectate de această schimbare.

Acest anunț a generat îngrijorare printre utilizatorii români ai serviciului de streaming, deoarece, începând cu data de 1 martie 2024, aplicația Netflix va fi ștearsă automat de pe aceste dispozitive și nu va mai putea fi reinstalată. Mai mult decât atât, situația este agravată de faptul că, în urma acestor modificări, televizoarele Sony mai vechi nu vor mai putea fi utilizate pentru accesarea platformei Netflix.

Pentru cei afectați de această schimbare, se conturează două opțiuni: fie își înlocuiesc televizoarele cu modele mai recente, care să suporte aplicația Netflix, fie investesc într-un stick de streaming. Aceste dispozitive alternative pot fi achiziționate la prețuri accesibile, începând de la 20 de euro, și oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa serviciul Netflix pe televizoarele vechi, prin intermediul portului HDMI. C

u toate acestea, există și dezavantaje asociate cu această soluție, precum utilizarea suplimentară a cablurilor și pierderea confortului oferit de interfața directă a televizorului.

Nu este prima dată când Netflix ia astfel de decizii

Decizia Netflix de a înceta suportul pentru anumite dispozitive nu este una singulară sau neașteptată. În trecut, compania a luat decizii similare, renunțând la suportul pentru dispozitivele mai vechi ale unor producători precum Sony, Panasonic, Hitachi și Samsung.

Astfel, au fost afectate și alte produse, precum consolele de jocuri PS Vita și PS TV Box, ceea ce demonstrează o tendință a industriei de a se concentra pe suportul pentru echipamente mai recente și mai performante din punct de vedere tehnologic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: