Redactia.ro
Home » Monden » Vi-l amintiți pe Piticul de Colorado? Mesajul de pe crucea celebrului artist de circ, mort la doar 34 de ani. Mulți nu și-au mai putut stăpâni lacrimile

Vi-l amintiți pe Piticul de Colorado? Mesajul de pe crucea celebrului artist de circ, mort la doar 34 de ani. Mulți nu și-au mai putut stăpâni lacrimile

GALERIE FOTO (2)

O stea a circului din România se stingea din viață la doar 34 de ani, pe data de 8 noiembrie 2016. Este vorba de Cristian Șerban sau Piticul de Colorado, așa cum l-au știut mulți români. Răpus de o cruntă boală, artistul a lasat în urmă o soție și o fetiță de doar 6 luni.

În urmă cu aproape 5 ani, cel mai cunoscut pitic din România avea să plece pentru totdeauna de pe scena vieții. A fost doliu printre artiștii români, fiind recunoscut de mulți colegi din lumea showurilor.

Iar postura celui cunoscut drept Piticul de Colorado i-a adus și multe apariții, dar și mulți fani, toți fiind extrem de triști la plecarea lui pe lumea celor drepți.

Însă poate cel mai dureros a fost pentru soția sa Mădălina, care a rămas singură pe lume cu un nou-născut.

Piticul de Colorado, mesajul de pe crucea artistului de circ mort la doar 34 de ani

Piticul de Colorado a fost înmormântat în comuna sa natală Sohatu, din județul Călărași. Acolo încă mai locuiește familia artistului, care se îngrijește de locul de veci al acestuia.

Emoționant este mesajul care este scris pe crucea de la locul de veci al Piticului de Colorado, care demonstrează că a fost extrem de iubit de toți cei care l-au cunoscut.

„Adanca e durerea si lacrimi curg mereu, te vom pastra in suflet, te vom iubi mereu”, este mesajul scris pe crucea Piticului de Colorado.
Piticul de Colorado suferea de o boală gravă

Cristian Șerban, zis Piticul de Colorado, a devenit părinte după ce soția sa Mădălina i-a adus pe lume, în martie 2016, o fetiţă de nota 10, perfect sănătoasă. Micuța Eva Maria a fost primită cum se cuvine într-o familie deja celebră, fiind botezată cu mare fast, printr-o petrecere la care au fost invitați și vedete precum Nea Mărin, Andreea Mantea și Liviu Vârciu.

Cum și-a întâlnit soția Piticul de Colorado

Emoționantă a fost și povestea de dragoste dintre Cristian și soția sa Mădălina. Piticul de Colorado lucra deja la Circul de Stat din București şi și-a cunoscut la Botoșani, la un spectacol:
“Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât și i-am spus: «După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!».

De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Piticul de Colorado, cu ceva timp înainte de a se stinge, la o emisiune de la Antena 1.

Cei doi s-au căsătorit chiar în emisiunea “Poftiți de vă iubiți”, iar toată nunta le-a fost organizată de mai multe vedete.

Cât despre familia sa, Piticul de Colorado a mai avut alți șase frați, însă toți fiind de statură normală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: