Redactia.ro
Home » Știri » Vi-l mai aduceți aminte pe bunicul Petre care își creștea singur nepoata într-o casă din chirpici? Iată cum arată casa lui după renovare

Vi-l mai aduceți aminte pe bunicul Petre care își creștea singur nepoata într-o casă din chirpici? Iată cum arată casa lui după renovare

GALERIE FOTO (7)

Drama bunicului Petre care își crește singur nepoțica într-o casă de chirpici a impresionat pe toată lumea. Bunicul Petre în vârstă de 80 de ani a devenit viral după ce povestea sa a fost făcută publică de o televiziune. Acesta a avut doi copii, o fată și un băiat. Fiica lui nea Petre a vrut să o abandoneze pe micuța Isabela, iar bunicul Petre s-a împotrivit și a crescut-o singur.

Povestea de viață a bunicului Petre

Bărbatul a dezvăluit că nu a avut parte de o viață ușoară. Acesta a fost dezamăgit de fiica sa care a vrut să își abandoneze copilul în maternitate. Acesta a mărturisit că a scăpat de câteva ori de la moarte. Acesta s-a chinuit să termine un liceu și o facultate și de multe ori s-a culcat nemâncat.

Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât. Am scăpat de câteva ori de la moarte. Întotdeauna am spus, Doamne, ajută-ne cum poți! Și ne-a ajutat. Am terminat liceul aproape singur, am terminat și facultatea. De multe ori m-am culcat nemâncat. Școala e baza ca să ajungi om. Fără educație nu poți să faci mare lucru. Nu uitați de părinții și bunicii care v-au dus de mânuță la grădiniță. Duceți-vă la ei de ziua lor de naștere, de ziua lor de nume și felicitați-i. Nu uitați că v-au dus în brațe. Oriunde ați fi în lume, dați-le un telefon, schimbați câteva cuvinte cu dânșii. Vă așteaptă și se uită destul de des la poartă. Nu uitați că e un mare păcat.„, a mărturisit bunicul Petre.

Cum arăta casa din chirpici a bunicului Petre

Bunicul Petre și Isabela au trăit o lungă perioadă de timp într-o casă dărăpănată din chirpici din cauza situației financiare pe care au avut-o. Casa se află în Brănești, Ilfov și avea două camerfe reci, cu o bucătărie cu pereții crăpați și un tavan care stătea să cadă. Opt ani de zile s-au chinuit cei doi să trăiască acolo.

Cum a ajuns să arate casa renovată

Echipa emisiunii „Visuri la cheie” le-a întins o mână de ajutor bunicului Petre și Isabelei și le-au transformat casa într-un loc superb în care cei doi merită să trăiască. Schimbarea casei este una radicală, iar acum cei doi pot trăi într-un loc sigur și în care simt căldura „de acasă”.

Îmi doresc să fiu sănătos și să fie Isabela sănătoasă. Să îmi drămuiesc banii pe care îi am să putem să trăim onorabil. Mulțumim din suflet (n.r echipei de renovări)„, a spus bunicul Petre Gorodezchi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: