Redactia.ro
Home » TV » Vi-l mai amintiți pe Vlad Crețu de la trupa Supermarket? Mulți s-au îndrăgostit pe piesele sale, care făceau furori în anii 2000

Vi-l mai amintiți pe Vlad Crețu de la trupa Supermarket? Mulți s-au îndrăgostit pe piesele sale, care făceau furori în anii 2000

GALERIE FOTO (6)

Vi-l mai amintiți pe Vlad Crețu de la trupa Supermarket? Mulți i-au fredonat piesele în anii 2000. Acum a revenit cu o nouă piesă de dragoste, care sigur va ajunge la inimile îndrăgostiților.

Vlad Creţu este solistul formaţiei Supermarket, trupa pop-rock care s-a lansat în 2000. La scurt timp, au câştigat două premii pentru muzica lor. Piesele precum “O, ce n-as da!” sau “Te iubesc” sunt piesele pe care mulți s-au îndrăgostit!

Vi-l mai amintiți pe Vlad Crețu de la trupa Supermarket

Piesele de dragoste cântate de trupa Supermarket au câștigat inimile românilor încă din anii 2000. Cu melodia „Te iubesc”, Supermarket a reuşit să câştige Marele Trofeu al Festivalului Cântecului de Dragoste, organizat de Televiziunea Română în decembrie 1999, mai apoi Premiul 1 la Secţiunea Şlagăre Pop-Rock, la Festivalul Mamaia, în vara anului 2000.
Însă încă de pe atunci, toată lumea se întreba de unde vine numele de Supermarket.

“Am ales numele de Supermarket, atunci când am observat cu toţii varietatea de stiluri şi subiecte pe care piesele le conţineau. Am făcut analogia cu un Supermarket muzical, în care găseşti de toate.”, a explicat Vlad Crețu, solistul Supermarket, într-un interviu pentru Luceafarul.net.

Acum, Vlad Crețu și trupa sa au lansat piesa “Vino, hai să mergem”, care se bucură deja de aprecieri pe Youtube, unde fanii trupei pot viziona videoclipul melodiei de dragoste.

Vlad Crețu de la Supermarket, hobby la care puțini s-ar fi așteptat

Pe lângă muzică, Vlad Creţu mai are un hobby de care puțini fani ai trupei știu! Iată ce colecționează solistul de la Supermarket!

„Mașinuțe! Și nu numai mașinuțe! Sunt foarte pasionat și de trenuri, pentru că prima casă de la curte în care am copilărit era chiar lângă liniile de tren. Mă fascinau (n.r. trenurile), mi se păreau uriașe. Cu mașinuțele, povestea a început de la un Jeep roșu (n.r. jucărie), este mașinuța de care îmi aduc aminte a fi prima. Are 35 de ani mașinuța. Este prima amintire a mea despre mașinuțe.

Îmi creasem un obicei ca la fiecare concert, din benzinăria din care opream pe drum, să mai îmi iau câte o mașinuță. Începeam cu mașinuțe mici, s-au și distrus foarte multe. (…) S-a ajuns la mașini mai mari (n.r. machete de automobile). Totul este cam din perioada 2004-2009. Am și mașini de epocă, am și trabant”, a dezvăluit Vlad Crețu de la Supermarket, într-un interviu pentru Observator.

Însă o altă colecție cu care se mândrește solistul din trupa Supermarket este colecția de chitări din copilărie și adolescență. Cea mai veche este din 1977, o chitară care a aparținut chiar tatălui său și este singura la care nu a cântat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: