Redactia.ro
Home » Știri » Viața Ilincăi Vandici după divorț. Unde va pleca vedeta cu fiul ei

Viața Ilincăi Vandici după divorț. Unde va pleca vedeta cu fiul ei

Care este secretul siluetei perfecte pe care o are Ilinca Vandici? Regimul zilnic ce stă la baza frumuseții sale

La începutul anului trecut, Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, și Andrei Neacșu și-au spus adio după aproape șase ani de căsnicie. Odată cu anul 2017, au sărbătorit nunta lor, iar curând după aceea, au fost binecuvântați cu venirea pe lume a micuțului Zian. Cu toate acestea, nici nașterea copilului nu a fost suficientă pentru a menține căsnicia, astfel încât cei doi au ales să urmeze drumuri separate și au încheiat mariajul în mod pașnic, la notar.

De atunci, Zian, un puști de șase ani, a rămas în grija mamei sale, în timp ce Neacșu a contribuit în limitele sale la creșterea copilului lor. Despărțirea lor a fost amiabilă, iar ambii părinți au optat pentru menținerea unei relații civilizate în beneficiul micuțului lor.

Cum își crește Ilinca Vandici fiul

Ilinca a fost întotdeauna transparentă în privința modului în care își crește fiul. Prezentatoarea de la Kanal D a evidențiat că a adoptat o abordare bazată pe înțelegere, răbdare și încredere în educația lui Zian, explicându-i tot ceea ce este necesar să înțeleagă. Recent, vedeta a declarat cât de mândră este de fiul său și a mărturisit că el este cea mai mare bucurie a vieții sale.

„E foarte bine. Crește, se dezvoltă frumos… E o împlinire a sufletului meu, îți dai seama. Fiul meu e cea mai mare împlinire a sufletului meu.”, a spus vedeta pentru viva.ro.

La 9 luni de la divorțul de tatăl celui mic, vedeta își trăiește frumos viața și se pare că a trecut complet peste despărțire. Își concentrează atenția pe copil și pe carieră, pregătindu-se să plece în vacanță cu băiețelul.

„O să plecăm în vacanță, pentru că și-a dorit foarte tare să meargă la un parc de distracții, drept urmare m-am organizat și o să plecăm. Am și eu liber, are și el vacanță de la școală și atunci, numai bine fuzionăm și ne ținem de plan.”, a mai spus Ilinca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: