Redactia.ro
Home » Monden » Viaţa lui Michael Bolton, în pericol. A ajuns pe masa de operaţie din cauza tumorii pe creier!

Viaţa lui Michael Bolton, în pericol. A ajuns pe masa de operaţie din cauza tumorii pe creier!

Familia şi fanii lui Michael Bolton trec prin mari emoţii. Artistul a fost operat de o tumoare pe creier. Cu toţii s-au rugat pentru el, ca marele star să supravieţuiască. 

Tumoarea cerebrală îi fusese diagnosticată cu puțin timp înainte de Crăciun. Toate concertele au fost anulate.

Bolton a zis că operaţia a fost un succes

Ajuns la 70 de ani, cântăreţul i-a liniştit chiar el, personal, pe fanii din întreaga lume. El a dezvăluit că a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori pe creier și, în consecință, și-a anulat datele din turneu.

Anunțul a fost făcut chiar de cântărețul pop american, foarte popular în anii 1980 și 1990, care și-a liniștit fanii spunând că operația a fost „un succes”.

A depistat tumoarea la timp

Michael Bolton a postat vestea pe Instagram, spunându-le fanilor că a aflat de tumoră la sfârșitul anului: „Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am o tumoare pe creier, care a necesitat o operație imediată”.

„Datorită echipei medicale incredibile, operația a fost un succes. Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de dragostea și sprijinul familiei mele”, a transmis artistul.

Totuşi, Bolton va trebuie să se odihnească, aşa cum l-au sfătuit medicii. Nu va putea să-şi onoreze obligaţiile contractuale în perioada următoare, astfel că şi-a amânat cântările.

Cântăreţul a zis că va trebui să se concentreze pe recuperare în următoarele luni și, prin urmare, va trebui să lipsească de la mai multe angajamente. De la începutul lunii februarie ar fi trebuit să înceapă un turneu în mai multe orașe din SUA, Elveția și Marea Britanie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: