Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina a fost plătită regește pentru participarea la «Survivor». Cât a primit pentru o lună de concurs

Vica Blochina a fost plătită regește pentru participarea la «Survivor». Cât a primit pentru o lună de concurs

vica blochina

Vica Blochina a părăsit competiția din Republica Dominicană și nu se mai poate număra prirntre finaliștii emisiunii Survivior. A fost nevoită să treacă prin obstacole foarte complicate și a îndurat foamea în junglă, însă eforturile par să fi meritat.

Vica Blochina a fost plătită regește pentru participarea la Survivor

Fiecare dintre concurenții care participă la emisiunea Survivior a negociat suma de bani pe care o va încasa la finalul competiției. Astfel, se pare că Vica Blochina a stabilit cu cei de la trustul PRO TV să primească 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Ținând cont că Vica a rezistat 4 săptămâni în jungla din Republica Dominicană, onorariul pe care l-a încasat a fost unul de 12.000 de euro, sumă deloc de neglijat!

Din rândul echipei Faimoșilor, influencera Carmen Grebenișan este cea care este plătită cu cea mai mare sumă de bani. Conform celor de la Cancan, Carmen Grebenișan primește nu mai puțin de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs!

Și afaceristul Sebastian Dobrincu a fost eliminat

Concursul Survivor are loc în Republica Dominicană și este difuzat, trei zile pe săptămână, de către trustul de pe Pache Protopopescu, PRO TV. Competiția este una acerbă, iar concurenții sunt nevoiți să parcurgă trasee dificile și să facă față unor condiții aspre de trai.

În plus, mâncarea pe care o primesc este redusă, iar micile delicii culinare le primesc doar acei concurenți care-și demonstrează meritele pe traseu. Unii dintre concurenți au părăsit deja concursul. Între vedetele care au fost deja eliminate se numără afaceristul Sebastian Dobrincu și fosta balerină Vica Blochina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini