Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, mărturisiri despre locul preferat de Ion Iliescu, Adrian Năstase și Gigi Becali: „Era ca la Moulin Rouge”

Vica Blochina, mărturisiri despre locul preferat de Ion Iliescu, Adrian Năstase și Gigi Becali: „Era ca la Moulin Rouge”

Ori de câte ori este întrebată de vremurile tinereții, Vica Blochina vorbește deschis despre trecutul ei de dansatoare, fără nicio ezitare. Mai ales că era adorată de toți milionarii din România și nu numai! Însă pe lângă cei ce îi făceau curte frumoasei blondine, în peisaj apăreau chiar și nume mari de pe scena politică. Iată care era locul preferat deopotrivă de Ion Iliescu, Adrian Năstase și Gigi Becali. Puțini s-ar fi gândit că altădată i-ar fi putut întâlni pe toți trei în același local.

Vica Blochina a povestit fără nicio ezitare despre perioada în care dansatoare. Blondina primea cadouri scumpe de la milionarii care o admirau. Mai mult, a scos din cufărul cu amintiri detalii neștiute despre locul preferat de mai marii scenei politice românești. Clubul la care dansa Vica Blochina îi avea clienți fideli pe Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Gigi Becali.

Vica Blochina, despre locul preferat de Ion Iliescu, Adrian Năstase și Gigi Becali: „Era ca la Moulin Rouge”

Pe Vica Blochina o știe mai toată lumea ca amanta lui Victor Pițurcă, pe care l-ar fi cunoscut pe vremea în care lucra ca dansatoare la clubul Melody. Datorită iubitului celebru, Vica și-a creat un nume important în showbiz și este apreciată pentru sinceritate și asumare.

Invitată în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, Vica Blochina a mărturisit că printre clienți se regăseau nume importante de pe scena politică a acelui moment. Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Gigi Becali erau clienți fideli ai clubului Melody, pe care blondina îl compară cu celebrul Moulin Rouge din Paris.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot’, a dezvăluit Vica Blochina.

Vica Blochina a primit în dar primul Rolls-Royce din România

Vica Blochina primea cadouri scumpe pe vremea când era dansatoare. A mărturisit că un milionar grec făcuse o adevărată pasiune pentru ea, așa că i-a dat în dar un Rolls-Royce.

„La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo.

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu.
Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat’, a mai povestit vedeta în emisiunea online „În Oglindă” a prezentatorului Mihai Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: