Redactia.ro
Home » Știri » Victor Ponta a găsit vinovaţii în cazul tragediei de la 2 Mai: „A rămas repetent! Și ce a făcut tata? Mi-a luat un Porsche”

Victor Ponta a găsit vinovaţii în cazul tragediei de la 2 Mai: „A rămas repetent! Și ce a făcut tata? Mi-a luat un Porsche”

Fostul premier al României a vorbit despre fenomenul periculos care a acaparat ţara noastră în ultimii ani: consumul şi traficul de droguri.

Victor Ponta a identificat vinovaţii în cazul tragediei de la 2 Mai, unde Vlad Pascu, un şofer drogat, a ucis 2 oameni.

A dat vina pe părinţii beizadelelor

Ex prim-ministrul a avut o reacție dură cu privire la părinții care își strică copiii. El a spus că acești copii nu vor realiza că greșesc.

Sunt foarte mulți părinți care își strică copiii. Eu nu vreau să acuz pe cineva, sunt și eu părinte, slavă Domnului, până acum sunt în regulă copii mei, nu vreau să acuz pe cineva.

Dar părinții care spun: ”Ce ai făcut tată? Păi am rămas corigent! Bine mă hai să îți iau un Porsche cadou ca să te duci și tu la mare să uiți că ai rămas repetent”, a afirmat Victor Ponta, care a continuat:

„Ia un Porsche, nu vrei și vreo două mii de euro să cheltuiești pe acolo?” Nu vă supărați dar aici este evident că părinții sunt vinovați! Copilul la 14, 15, 16, 17, 18 ani când zice ce a făcut?

A rămas repetent! Și ce a făcut tata? Mi-a luat un Porsche. Și ce a făcut mama? Mi-a dat vreo două mii de euro de cheltuială, păi înseamnă că e bine ce fac”.

Arată cu degetul statul român

Ponta a mai afirmat că statul nu s-a ocupat de acest aspect.

”Sunt niște fenomene complexe de care statul român nu s-a ocupat, s-a ocupat de altceva. S-a ocupat de făcut dosare așa-zis de corupție la oameni de afaceri români că nu cred că ați auzit de un om de afaceri străin cercetat vreodată, numai românii”, a afirmat Ponta.

Conform fostului premier, statul nu a pierdut lupta cu consumul de droguri, deoarece nici nu a început-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: