Redactia.ro
Home » Monden » Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagini emoționante de Crăciun alături de familia lor

Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagini emoționante de Crăciun alături de familia lor

GALERIE FOTO (2)

Crăciunul i-a găsit pe Victor Ponta și Daciana Sârbu mai fericiți și liniștiți ca niciodată. Au realizat o ședință foto alături de cei trei copii ai lor, iar imaginile au fost împărtășite cu comunitatea din mediul online. Cei doi aleg să fie foarte modești atunci când vine vorba de viața lor privată, așadar micuțele lor și fiul politicianului din prima căsnicie au fost văzuți rareori în mediul public, această ocazie fiind o excepție.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagini emoționante de Crăciun alături de familia lor

Pentru Victor Ponta și Daciana Sârbu, Crăciunul a însemnat un moment plin de liniște și fericire. Cei doi au o familie deosebit de frumoasă, iar pentru a marca aceste clipe pline de însemnătate pentru ei au realizat o ședință foto alături de copiii lor.

Îmbrăcați în ținute festive și așezați lângă bradul de Crăciun, Victor și Daciana și-au dorit să aibă câteva amintiri speciale din această perioadă a anului. Imaginile au apărut ulterior și în mediul online, unde urmăritorii lor le-au transmis gânduri bune și i-au apreciat pentru ceea ce au realizat împreună.

Cei doi au ales să-și expună foarte puțin familia în mediul public, așadar ocaziile în care copii lor au apărut alături de ei au fost rare. Crăciunul a reprezentat o excepție, iar fotografiile realizate cu această ocazie au fost într-adevăr speciale. Andrei, fiul lui Victor Ponta din prima căsnicie în vârstă de 18 ani a fost prezent și el, alături de Irina și noua membră a familiei, Maria.

„Ce drăguți sunteți! Iar tu radiezi! (…) Crăciun fericit! Se citește fericirea pe chipurile voastre. (…) Sărbători binecuvântate!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor pe contul de Instagram al Dacianei Sârbu.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță

În urmă cu un an, Victor Ponta și Daciana Sârbu au decis să adopte o fetiță, care în acel moment avea doar 6 ani. Această decizie a fost luată cu multă atenție, iar publicul din România a aflat despre fericitul eveniment abia după ce micuța era deja oficial parte din familia lor.

Maria a fost primită cu brațele deschise de fratele și sora sa, care și-au dorit mult să-și împartă casa și copilăria cu ea. Irina, în mod special, și-a exprimat dorința de a avea o surioară mai mică, iar părinții săi s-au asigurat că este pregătită pentru această responsabilitate. Chiar dacă fetița nu a vrut să-și împartă camera, Andrei a fost mai mult decât bucuros să-i cedeze Mariei camera sa.

„În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei. Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj, poţi. Am luat decizia când eram toţi”, a povestit Daciana Sârbu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: