Redactia.ro
Home » TV » Victor Slav a răbufnit! Întrebarea care nu îi dă pace de când cu apariția la Bravo, ai stil. Are legătură cu relația cu Anda Adam

Victor Slav a răbufnit! Întrebarea care nu îi dă pace de când cu apariția la Bravo, ai stil. Are legătură cu relația cu Anda Adam

Victor Slav a devenit parte din echipa emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, acolo unde una dintre concurente este chiar o fostă iubită! Cum era de așteptat, de la prima apariție în show, întrebarea care nu îi dă pace de când a revenit pe micile ecrane este legată chiar de relația cu Anda Adam.

Toată lumea a fost uimită să-l vadă pe Victor Slav la “Bravo, ai stil”, emisiune la care concurează chiar fosta lui iubită Anda Adam. Întâi de toate, Victor Slav a prezentat câteva emisiuni la care a lipsit Ilinca Vandici, din motive medicale.

Mai apoi, se pare că echipa „Bravo, ai stil” l-a primit pe Victor Slav definitiv în show, unde are o misiune cât se poate de serioasă, chiar dacă mai este, din când în când, în centrul unor momente mai comice.

Întrebarea care nu îi dă pace lui Victor Slav de când cu apariția la Bravo, ai stil

Victor Slav a explicat cum este să participe la emisiune alături de artista Anda Adam, care i-a fost iubită în urmă cu ceva ani. Și se pare că este o întrebare care stă pe buzele tuturor, de când a devenit parte din echipa Bravo, ai stil!

”Nu ştiu de ce mă întreabă toată lumea acest lucru. Mie mi se pare ceva firesc, suntem doi oameni care au încheiat o relaţie acum nouă ani şi nu este nimic neobişnuit nici din punctul meu de vedere, nici din punctul ei de vedere. A fost o despărţire amicală şi fiecare are viaţa lui”, a spus Victor Slav despre prezența în același show alături de Anda Adam, fosta iubită.

Întrebat dacă fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia, știe că participă la emisiunea de la Kanal D, Victor Slav a răspuns la fel de sincer.

”Da, ştie, nu vede emisiunea decât foarte rar. Ei îi place să mă vadă la televizor, dar încă preferă desenele animate. Are momente în care este domnişorică şi nu vrea să se îmbrace cu anumite lucruri, dar sunt şi momente când nu o interesează ce poartă şi mergem în parc, unde se joacă precum un băieţel. Se văd accentele de domnişoară ce vor pune stăpânire pe ea spre adolescenţă”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Victor Slav, rol important la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are un rol extrem de important la Bravo, ai stil, odată cu reîntoarcerea prezentatoarei Ilinca Vandici. Victor Slav are misiunea de a oferi concurentelor o steluță în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în edițiile de gală.

“Voi tine cont de mai multe aspecte cand notez concurentele: de postura, de tinuta, de discutiile din culise, de toata prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflecta intr-o steluta bonus in editiile saptamanale. In Gale, voi avea doua puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi imparti pentru doua concurente care mi-au atras atentia in sensul cel mai bun”, a explicat Victor Slav.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: