Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, noul prezentator al emisiunii „Bravo ai stil”. Care este motivul plecări Ilincăi Vandici

Victor Slav, noul prezentator al emisiunii „Bravo ai stil”. Care este motivul plecări Ilincăi Vandici

Victor Slav suspect de Covid

Schimbări majore în cadrul emisiunii Bravo ai Stil Celebrities. Victor Slav o va înlocui pe Ilinca Vandici. Iată care este motivul acestei schimbări și ce declarație a transmis fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav, noul prezentator al emisiunii „Bravo ai stil Celebrities”.

Victor Slav va fi de acum noul prezentator al emisiunii Bravo ai Stil Celebrities. Acesta o va înlocui pe o perioadă nedeterminată pe Ilinca Vandici. Conform informațiilor apărute în presă, frumoasa Ilinca Vandici se confruntă cu probleme de sănătate, drept urmare are nevoie de o pauză de la locul de muncă. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții Kanal D, care au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Din păcate, Ilinca nu va putea fi prezentă în platou din cauza unor probleme de sănătate. Acestea o vor ține, pentru scurt timp, departe de atmosfera incendiară a show-ului, dar cu ochii asupra evoluției concurentelor. Oare prezența lui Victor Slav a făcut ravagii la „Bravo, ai stil! Celebrities”?”, este anunțul oficial făcut pe contul de Instagram al emisiunii.„, a fost anunțul făcut de cei de la Kanal D.

Ce spune Victor Slav despre noul proiect pe care îl are

Victor Slav este foarte încântat că face parte din această emisiune. Nu este pentru prima oară când acesta pășește în platoul emisiunii, deoarece într-o perioadă a mai făcut parte din acest format pentru puțin timp alături de Bogdan Vlădău și Alex Velea. Cei trei acordau calificative ținutelor concurentelor.

Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe.„, a precizat Victor Slav.

A dispărut ani buni de pe sticlă și acum a revenit direct la Bravo ai Stil. Mădălina Pamfile, una dintre cele mai buen concurente ale emisiunii

Deși de ani buni este stabilită în străinătate, Mădălina Pamfile a revenit în România pentru a participa la un show de televiziune. Ea este una dintre concurentele noului sezon al emsiunii „Bravo ai stil Celebrities” și este o concurentă foarte votată și apreciată de telespectori.

Am acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice. După o perioadă lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu moda.„, a declarat Mădălina Pamfile o dată cu participarea la emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: