Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, replici dure pentru Bianca Drăgușanu. I-a spus totul în față: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit!”

Victor Slav, replici dure pentru Bianca Drăgușanu. I-a spus totul în față: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit!”

Victor Slav, replici dure pentru Bianca Drăgușanu. I-a spus totul în față: "Ai fost dificilă de la început până la sfârșit!"

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România, care a făcut furori în showbiz. Cei doi s-au revăzut acum, după ani buni de la separare și au făcut declarații impresionante despre relația lor. Au făcut dezvăluiri despre care nu știa nimeni.

Victor Slav, despre căsnicia cu Biancăi Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au iubit, dar au avut o relație extrem de controversată, marcată de multe certuri și scandaluri. Cei doi au împreună și un copil și au fost și căsătoriți, dar lucrurile între ei nu s-au terminat deloc bine. S-a lăsat cu infidelități dure, umilințe mari, dar acum sunt doi adulți care pot discuta despre trecutul lor.

Invitat în emisiunea online pe care o prezintă Bianca, Victor a răspuns celor mai mari curiozități pe care le avea fosta lui soție despre el. Multe dintre întrebările sale au fost legate despre povestea lor de iubire, iar una chiar o viza direct pe ea. Întrebat dacă a avut partenere dificile, fostul prezentator meteo a scos în evidență faptul că și ea a fost o femeie complicată pe întregul parcurs al relației lor, dar și una cheltuitoare.

„Bianca Drăgușanu: Ai avut mai multe partenere dificile?

Victor Slav: Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit.

Bianca Drăgușanu: Îți mulțumesc pentru sinceritate.

Victor Slav: Orice relație are niște compromisuri. Nu faci ce vrei tu, când vrei tu, pentru că atunci trebuie să fii singur.”, a fost discuția lor.

Victor Slav i-a dat replica Biancăi Drăgușanu

Curioasă din fire, Bianca a vrut să știe dacă în sufletul lui Slav mai există vreo femeie cu care s-a iubit. Burlacul a precizat că a avut parte de mai multe relații, a crezut și în a doua șansă chiar și când a venit vorba de fosta lui soție (Bianca), dar consideră că nimeni nu este de neuitat și își are locul în viața cuiva atât cât îl merită. Când nu mai simte la fel pentru cineva, pleacă din relație, fără sentimente.

„Nu cred că există vreo persoană în viața cuiva să nu fie uitată. Depinde din ce punct devedere vorbim, dacă vorbm din punct de vedere al sentimentelor eu nu am ieșt niciodată dintr-o relație să mai am sentimente. În momentul în care am ieșit, nu am mai avut sentimente…Sunt anumite relații ce te fac să ieși forțat din acea relație și atunci rămâi cu niște sentimente care se sting pe parcurs. Am avut despărțiri, împăcări, apropo de relația noastră (n.r. – cu Bianca Drăgușanu). În momentul în care am pus punct, nu am mai avut sentimente din acelea, de dragoste, normal că sentimente rămân.”, spune Slav.

De asemenea, Victor Slav a recunoscut că, în trecut, obișnuia să verifice telefonului iubitei. Consideră că acum s-a maturizat și a ajuns la un nivel la care nu mai crede în astfel de gesturi și îi oferă libertate persoanei din viața lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: