Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav și iubita lui, Selina, au ajuns în fața altarului. Și-au dus relația la nivelul următor. FOTO

Victor Slav și iubita lui, Selina, au ajuns în fața altarului. Și-au dus relația la nivelul următor. FOTO

GALERIE FOTO (2)

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina. Cei doi sunt împreună de multă vreme și se pare că au și planuri serioase de viitor. Fostul prezentator TV și iubita lui și-au dus relația la alt nivel și au mers în fața altarului. Primele imagini de la eveniment.

Victor Slav și iubita lui, Selina, au ajuns în fața altarului

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a mai avut câteva relații, care nu au rezistat. Într-adeveăr, povestea de iubire pe care a trăit-o alături de celebra vedetă a fost una epică, căci în urma căsniciei lor s-a născut și micuța Sofia. După separarea de Bianca, toate relațiile au fost pasagere pentru Victor Slav.

Asta până când a cunoscut-o pe Selina. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar de curând și-au dus relația la alt nivel. Asta pentru că fostul prezentator TV și partenera lui de viață au apărut într-o ipostază emoționantă, în fața altarului. Ei bine, cei doi au devenit nașii spirituali ai unei micuțe superbe, cu care au pus și imagini pe conturile lor de socializare.

Victor Slav, planuri de căsătorie cu Selina

Este clar că fostul moderator de televiziune are planuri de căsătorie cu iubita lor. Asta pentru că se poate observa cu ochiul liber Victor Slav spunea, acum ceva vreme, că femeia din viața lui este perfecta pentru a face pasul cel mar alături de ea. “Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. (…) Nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată niciodată!”, a explicat acesta pentru Viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: