Redactia.ro
Home » TV » Victor Slav va deveni tătic? Iubita prezentatorul TV a postat o fotografie care le-a dat de gândit fanilor

Victor Slav va deveni tătic? Iubita prezentatorul TV a postat o fotografie care le-a dat de gândit fanilor

GALERIE FOTO (9)

Victor Slav este unul dintre cei mai apreciați și râvniți bărbați din televiziune. Prezentatorul TV a uitat-o pe Bianca Drăgușanu și și-a asumat relația cu noua iubită, Ela. Iubita prezentatorului a postat de curând o fotografie pe rețelele de socializare care i-a pus pe gânduri pe fani, unii fiind de părere că Victor Slav va denveni tătic pentru a doua oară. 

 

Victor Slav va deveni tătic? Fotografia postată de iubita prezentatorului

După mai multe povești de dragoste, Victor Slav pare să își fi găsit liniștea în brațele unei blondine, de mai bine de un an. Celebrul prezentator TV pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu ezită să se afișeze cu noua iubită ori de câte ori are ocazia.

Recent, iubita lui Victor Slav a postat pe rețelele de socializare o fotografie care le-a dat de gândit fanilor. Blondina a postat un colaj cu mai multe ipostaze din relația de cuplu, unde pe final apare și un bebe, semn că cei doi își doresc mult și un copil.

Mai mult, Victor Slav declara în urmă cu ceva timp că nu este genul de persoană care să își expună viața personală în public, motiv pentru care a prezentat de-a lungul timpului doar două relații, una dintre ele fiind cu Bianca Drăgușanu.

”Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

Cum i-a explicat Victor Slav fetiței sale, că el și Bianca Drgușanu nu mai sunt împreună

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. După multe certuri și împăcări, cei doi au decis că cel mai bine este să meargă pe dumuri separate, chiar dacă au și un copil împreună. Mai mult, cei doi foști soți au rămas prieteni și se sprijină unul pe altul atunci când au nevoie.

Prezentatorul TV a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația pe care o are cu fiica sa, Sofia, dar și modul în care a primit vestea că ”mami și tati” sunt despărțiți.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării’, declara Victor Slav, în urmă cu ceva timp.

Prezentatorul TV a mărturisit că a știut de la început cum să fie un tată pentru fetița lui și a știut cum să gestioneze situația.

”Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a mai spus Victor Slav.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini