Redactia.ro
Home » Monden » Victorie în instanță pentru Alina Sorescu. Fostul ei soț a pierdut acest drept asupra fetițelor sale

Victorie în instanță pentru Alina Sorescu. Fostul ei soț a pierdut acest drept asupra fetițelor sale

alina sorescu si alexandru ciucu

Alina Sorescu, victorie importantă împotriva fostului soț Alexandru Ciucu. Iată ce a decis instanța. Solista este extrem de încântată, mai ales că este vorba despre o decizie care le afectează în mod direct pe cele două fiice pe care le are în urma mariajului cu Alexandru.

Alina Sorescu, victorie împotriva lui Alexandru Ciucu

La începutul primăverii, Alina Sorescu a primit o veste din partea instanței care avea să-i provoace multă neliniște. În data de 18 martie, a intrat în efect decizia instanței cu privire la repartizarea timpului pentru cele două fiice ale sale cu Alexandru Ciucu.

Prin urmare, judecătorii au adoptat regula de alternanță săptămânală (copilele petreceau șapte zile cu mama, apoi alte șapte zile cu tatăl). Cu toate acestea, în prezent, situația s-a schimbat pentru cele mici, deoarece programul de vizite a fost suspendat, iar Alina este nespus de fericită. Consideră că această decizie este cea mai bună pentru sănătatea emoțională a fetițelor.

Artista a dezvăluit, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că programul de vizită a fost suspendat: „Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”.

Alina Sorescu, recunoscătoare avocatei sale pentru victoria obținută

În plus, solista a subliniat că este necesar ca cele mici să se bucure de timpul petrecut atât de ea, cât și de Alexandru Ciucu, chiar dacă ei au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste care a durat mai bine de un deceniu. În finalul mesajului, Alina Sorescu a ținut să-i mulțumească avocatei sale pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru faptul că a luptat din greu pentru ca verdictul să fie în favoarea sa.

„Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a completat Alina Sorescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: