Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Acuzații extrem de grave la adresa Biancăi Drăgușanu. Una dintre tinerele care a fost la petrecerea lui Gabi Bădălău: „Mi-a spart capul”

VIDEO Acuzații extrem de grave la adresa Biancăi Drăgușanu. Una dintre tinerele care a fost la petrecerea lui Gabi Bădălău: „Mi-a spart capul”

GALERIE FOTO (2) Sursa foto: Spynews.ro

Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu a dat o petrecere de zile mari! La petrecere a fost prezent și manelistul Florin Salam care a încins atmosfera pentru gazdă și diverse domnișoare. Surpiza a venit atunci când Bianca s-ar fi enervat de prezența lor, iar voia bună a degenerat.

Acuzații extrem de grave la adresa Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău a organizat zilele trecute o petrecere de lux la el acasă, unde au fost invitate nume sonore din lumea showbiz-ului românesc. La petrecerea respectivă,ar fi invitat tinere pentru a menține atmosfera.

Una dintre tinerele care a participat la petrecerea organizată de iubitul Biancăi, la apartamentul său face acuzații grave în urma petrecerii, la adresa Biancăi Drăgușanu. Aceasta a dat declarații șocante prin care susține că a fost bătută cu bestialitate de către fosta asistentă TV.

Ce s-a întâmplat în seara petrecerii între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Potrivit informațiilor de la Acces Direct, Antena 1, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar locui împreună în apartamentul în care s-a ținut petrecerea. Cei doi s-au certat, iar Bianca ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei 04:00 dimineața pentru a se împăca cu acesta.

Atunci când s-a întors în apartamentul lor, le-ar fi găsit pe tinerele invitate, în compania lui Gabi Bădălău și a lui Florin Salam. Fetele s-au speriat și susțin că fosta asistentă TV le-ar fi bătut cu o bâtă de baseball.

Biancăi Drăgușanu ar fi fost agresivă cu invitatele lui Gabi Bădălău

Tânăra explică că are corpul plin de vânătăi provocate de Bianca și că urmează să depună o plângere la poliție împotriva ei. Atunci când fetele au văzut-o intrând în apartament, ar fi luat-o la fugă pe scările blocului.

Sursa foto: Acces Direct
Sursa foto: Acces Direct

”După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți. Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu”, a povestit tânăra la Acces Direct.

Aceasta a mai declarat că a fost invitată de către o prietenă care îl cunoștea pe Gabi Bădălău. Totodată, s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament și că nu a știut cum trebuie să reacționeze într-o astfel de situație. Bianca Drăgușanu ar fi fugit după ele, în fața blocului, acolo unde le-ar fi bătut cu bestialitate fără să țină cont de urmări.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: