Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Anamaria Prodan, nemachiată pe TikTok! Cum a apărut impresara alături de fiica ei

VIDEO Anamaria Prodan, nemachiată pe TikTok! Cum a apărut impresara alături de fiica ei

Anamaria Prodan este una dintre cele mai celebre vedete din Romînia. Ea este extrem de mediatizată mai ales de când ea și Laurențiu Reghecampf au decis să-și separe destinele. Fiecare apariție publică ajunge cu ușurință subiect în presa mondenă.

Imagini de senzație alături de fiica ei

Sarah Dumitrescu, fiica pe care Anamaria Prodan o are din primul mariaj cu fostul baschetbalist, Tibi Dumitrescu, a postat pe cuntul ei personal de TikTok un filmuleț realizat în baie, în care apare împreună cu mama ei.

Clipul video a devenit rapid viral în mediul online. Impresara este nemachiată și este îmbrăcată cum rareori o vedem, sumar. Astfel că în partea de sus, are doar o bustieră, în timp ce în partea de jos poartă o pereche de pantaloni lungi.

@saarrru♬ original sound – Heeraaaaaa

Sarah Dumitrescu, despre Laurențiu Reghecampf: „A ajuns să râdă lumea de el”

După ce s-a întâlnit cu omul căruia îi spune tată de 15 ani, Sarah Dumitrescu a mărturisit că îl iubește în continuare pe Laurențiu Reghecampf, dar că în acest conflict este de partea mamei sale:

„A decăzut rău de tot. Noi îl iubim foarte mult, asta nu se schimbă, dar nu pot să îl văd așa de rău. A ajuns să râdă lumea de el, nu înțeleg cum a ajuns aici. Mama ne-a învățat mereu că trecutul te urmărește toată viața, poate va învăța și el acest lucru. Când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit playsport.ro.

Aceasta a mai declarant că tatăl ei biologic, Tibi Dumitrescu a ajutat-o foarte mult în cariera pe care și-o construiește în America:

„Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea.
Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, până când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”, a precizat Sarah, potrivit Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: