Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Carla’s Dreams vrea să renunțe la muzică. Artistul „se demască”! Ce spune cântărețul mascat a cărui identitate nu e dezvăluită

VIDEO Carla’s Dreams vrea să renunțe la muzică. Artistul „se demască”! Ce spune cântărețul mascat a cărui identitate nu e dezvăluită

VIDEO Carla's Dreams vrea să renunțe la muzică. Artistul „se demască”! Ce spune cântărețul mascat a cărui identitate nu e dezvăluită

Carla’s Dreams e în topurile muzicale din țara noastră deja de ani buni. Acesta e, de departe, unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Recent, Carla’s Dreams a vorbit în cadrul unui podcast despre retragerea din muzică. Mai mult, artistul a spus și când va vrea să renunțe la mască.

Carla’s Dreams vrea să renunțe la mască

Artistul a fost chemat în podcastul lui Mihai Bobonete. Carla’s Dreams a vorbit despre faptul că vrea să se retragă din muzică și să renunțe la mască. Acesta a povestit că, renunțând la machiaj, va fi în sfârșit o persoană publică.

Carla’s Dreams nu-și dorește o viață sub machiaj

Carla’s Dreams a povestit în podcastul lui Mihai Bobonete că nu-și dorește o viață sub machiaj și vrea ușor, ușor să renunțe la acest lucru și să îi lase pe tinerii talentați să-și facă meseria cum trebuie. Pandemia l-a împiedicat pe artist să renunțe la cântat până acum.

Când vrea Carla’s Dreams să renunțe la muzică

„Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a spus Carla’s Dreams în podcastul lui Bobonete.

Artistul a mai povestit că el și membrii trupei au ales să se picteze pe față, deoarece în acest fel vor avea o viață liniștită. Ei au dorit ca oamenii să se bucure de muzica lor, dar fără să fie opriți sau hărțuiți pe stradă. Odată cu renunțarea la muzică, toți „se vor demasca”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: