Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO/FOTO Ea este Perla Banatului, Miruna Lazea, cântăreața faimoasă de pe TikTok

VIDEO/FOTO Ea este Perla Banatului, Miruna Lazea, cântăreața faimoasă de pe TikTok

GALERIE FOTO (2)

Miruna Lazea este cea mai faimoasă cântăreață de la nunți virală pe TikTok. Aceasta are 444.8K urmăritori și nenumărate comentarii de apreciere. Ea se îmbracă foarte atrăgător la evenimente și își etalează corpul de invidiat!

Miruna Lazea are 22 de ani și e frumoasă de pică

Faceți cunoștință cu mândria din Banat, Miruna Lazea intitulată și Perla Banatului! Aceasta este de o frumusețe ucigătoare și are un glas duios și armonios, numai bun de încins hore!

Tânăra a devenit cunoscută şi pe Tik Tok după ce a cântat alături de manelistul Costel Biju, iar videoclipul a devenit foarte viral pe platformele online.

Miruna Lazea, mândria Banatului

Miruna, tânăra faimoasă de pe TikTok are doar 22 de ani și deja se bucura de o carieră în muzică. Aceasta „cântă la evenimente și are o agenda concertistică destul de plină, iar tariful pentru un program muzical este de 2000 de euro. Când apare pe scenă, parcă apare soarele: ia toate privirile datorită frumuseții sale și fizicului său super lucrat la sală. Face sport intens, are grijă la alimentație și arată de parcă ar fi coborât de pe podiumul de modă”, potrivit „Click!” .

Miruna Lazea muncește foarte mult pentru fizicul ei demn de invidiat

,,Trebuie să port rochiţe, mai punem un toc frumos, ca să arate piciorul bine la eveniment. Stau undeva la două ore atunci când fac un antrenament de picioare. Obligatoriu după fiecare antrenament de picioare am cel puţin 15 minute de mers pe bandă, în pantă. Nu fac foarte mult cardio pentru că nu vreau să pierd masa acumulată şi mă ajută la evenimente pentru că stau foarte mult în picioare, mai şi dansez.” a declarat Miruna Lazea pentru aceeași sursă citată.

Sursa foto: Click!
Sursa foto: Click!

Miruna Lazea: „Este multă muncă în spate”

,,Noi, artiştii, avem talentul de a arăta pe ecrane că totul este foarte uşor, că mergem la evenimente îmbrăcaţi frumos, machiaţi, aranjaţi, dar dincolo de astea sunt multe nopţi nedormite, sute de kilometri făcuţi până la evenimente. Nu e ca şi cum am stat în pat şi am mâncat şi am aşteptat să arăt bine. Nu, este multă muncă în spate şi mai ales după zile întregi nedormite trebuia să vin în sală, ca să trag de mine. Bineînţeles că îmi şi place”, a mai povestit tânăra.

@lazeamiruna Mâine, ora 19:00🤍 @mariano.t01 ♬ sunet original – Lazea Miruna

@lazeamiruna♬ sunet original – Lazea Miruna

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: