Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO/FOTO Mama lui Elon Musk, fotomodel la 74 de ani. Carieră legendară în industria modelingului

VIDEO/FOTO Mama lui Elon Musk, fotomodel la 74 de ani. Carieră legendară în industria modelingului

GALERIE FOTO (10)

Maye Musk, mama lui Elon Musk este născută în Canada și este o legendă în industria modelingului, cu o carieră de peste 50 de ani. În 2017, Musk a devenit cel mai bătrân purtător de cuvânt al „CoverGirl”.

La vârsta de 69 de ani și a lansat o carte de memorii despre experiențele sale, intitulată „A Woman Makes a Plan” ( ro: O femeie își face un plan) cu sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes.

Maye Musk, apariție senzațională

Modelul Maye Musk a doborât recorduri în această industrie și inclusiv acum! Aceasta a avut prima apariție în revista „SI Swimsuit” în 2022 și tot anul acesta a ajuns pe coperta aceleași reviste.

Maye Musk are trei copii de succes, printre care producătorul de film Tosca Musk, restauratorul Kimbal Musk și miliardarul Elon Musk.

Maye Musk, poză de copertă la 74 de ani

„Este un moment important pentru femei și pentru persoanele care cred că nu pot face lucruri sau că există un termen limită pe lista lor de obiective”, spune „Day”.

„Tocmai am văzut coperta. Este atât de uimitor și fotografia este frumoasă. Sunt foarte entuziasmată să le spun oamenilor că femeile de 70 de ani sunt superbe”, spune Musk.

Maye Musk, despre ședința foto în costum de baie

„Dacă m-aș fi gândit că aș putea fi un model de costume de baie pentru Sports Illustrated, oamenii m-ar fi închis ca pe o nebună. Și acum iată-mă aici. Și sunt foarte încântată de ședința foto.

Sunt foarte entuziasmată că au decis că și femeile mai în vârstă pot purta costume de baie și să arate minunat. Cred că vor da multă speranță și vor inspira multe femei tinere să știe că poți purta un costum de baie și să arăți bine la orice vârstă, iar femeile din întreaga lume vor fi foarte încântate. Cred că va schimba cu adevărat modul în care femeile se simt atunci când ies în costum de baie.”

Sursa foto: swimsuit.si.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: